Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mennyire normális az, hogy...

Mennyire normális az, hogy amióta suli van, szinte minden éjszaka felkelek és azt hiszem hogy reggel van és elkezdek készülődni?

Figyelt kérdés
Többször is előfordult már, hogy hajnali 1-2 körül felkeltem, beraktam a kontaktlencsém, elkezdtem csinálni a dolgomat, aztán rájöttem hogy még éjszaka van. Mi okozhatja ezt?

2021. okt. 20. 13:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális. Az ember alapból két részletben aludna és mindaddig ez úgy is volt, amíg nem lett minden az időhöz kötve, hogy mit mikor kell csinálni, például munkaidő, nyitvatartási idők, stb. Ez borította fel ezt a rendszert, mert hát az ember mit csináljon pár órát éjszaka. De ha hagyod, a szervezeted rövid idő alatt visszaáll a két részletben történő alvásra.
2021. okt. 20. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!