Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az normális, hogy nem zavar,...

Az normális, hogy nem zavar, hogy óriási a hátsóm?

Figyelt kérdés
Az elmúlt évek alatt a fenekem eléggé gyorsan növekedett, és sokáig próbáltam harcolni ellene. Most is szoktam edzeni, de nem sok hatással. Mostanra viszont teljesen elfogadtam, és talán büszke is vagyok rá. Szerintetek ez normális?

2021. aug. 26. 13:25
1 2
 1/14 anonim válasza:
68%

Fogadd el magad!

Ha így érzed jól magad, teljesen normális! 🙂

2021. aug. 26. 13:26
 2/14 anonim válasza:
55%
Sok nő irigyelhet.:D
2021. aug. 26. 13:27
 3/14 anonim ***** válasza:
37%
Sok pasinak bejön. Bár ha ez eddig nem tűnt fel, akkor tévedek🤣
2021. aug. 26. 13:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Hozzá kell tennem, hogy 18 éves vagyok, 171 cm magas és majdnem 90 kiló 😅 (a hasam elég lapos)
2021. aug. 26. 14:05
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Ne egyél annyit kérdező, és akkor a probléma megoldva.

Egyetlen egy nő se irigyli a nagy, zsíros, narancsbőrös seggeket, kedves 2-es.

2021. aug. 26. 14:17
 6/14 anonim válasza:
72%

Azzal semmi baj nincsen, ha elfogadtad az eddig "problémásnak" gondolt testrészedet. Az ember akkor tudja jól érezni magát a bőrében, ha elfogadja önmagát.

Büszke én akkor lennék rá, ha megdolgoztam érte, azaz kemény edzésmunka miatt lett ilyen. A pasiknak akkor jön be, ha formás, nem pedig ha a zsír miatt óriási. A leírásod alapján 20 kg felesleg biztos, hogy van rajtad. Nem az "óriási hátsód", hanem az egészséged miatt kellene lefogyni.

2021. aug. 26. 14:17
 7/14 A kérdező kommentje:
A 6-os kommentelőnek válaszolva: igen, ha valamiért keményen megdolgozik az ember az irigylésre méltó. És fogyni is nagyon sokszor megpróbáltam, diéta, fogyókúra, edzés... De valahogy combbról és fenekéről szinte egyáltalán nem ment le a felesleg
2021. aug. 26. 16:09
 8/14 anonim ***** válasza:
71%

Nem tudod kontrollálni, hogy honnan menjen és honnan nem, csinálni kell és sikerülni fog. A "szinte egyáltalán" is több, mint a semmi. Nem egyik napról a másikra kell változást elérni, lehet 1-2 év alatt. Csak akarás és kitartás kérdése. Megfelelő étrend és mozgás mellett esélytelen, hogy ne tudj fogyni. Bizonyos betegségek ugyan hátráltathatják, de nem megakadályozzák. Ha netán valami ilyesmiben szenvednél, akkor keress fel egy szakembert és összeír számodra egy étrendet, ezt persze amúgy is megteheted. Akár személyi edző is lehet, csak normális papírokkal és/vagy hozzáértéssel. Kétlem, hogy 171 cm-rel és 92 kg-san, ráadásul 18 évesen lapos hasad lenne. Mert az én ideálom biztos nem képviseled, amibe pedig a lapos has is beletartozik. Ahhoz körülbelül 53-60 kg között kéne mozognod saccolásra, függ az izommennyiségtől is. De most ez mellékes, mert ez az én ízlésem, nem nekem kell tetszeni és nem is azzal van a baj, hogy elfogadod magad, hanem a hangsúly a saját egészségeden van. Nem csak szimplán túlsúlyos vagy, hanem kórosan elhízott. Ez a szomorú igazság. Én erre feltételezem, ha lány lennék sem lennék büszke, de fiúként sem.

De nyugodtan utánanézhetsz, hogy milyen káros hatásai vannak az elhízásnak, mennyi betegség kockázatát növeli meg, BMI kalkulátorral, ha nem is pontosan, de nagyjából átlag emberre vonatkozóan be tudod saccolni, hogy jelenleg hogyan állsz. Legjobb viszont egy testösszetétel. Nézz utána te saját magad a dolgoknak, vagy fordulj megfelelő képesítésekkel rendelkező emberhez és ne interneten ismeretlenül, név és arc nélküli javaslatokra hallgass, ahogyan feltétlen környezetben levő, mindenhez is értő emberekre se. Nem hiába tanul valaki 1-1 szakterületet és nem hiába vizsgálják is ezeket a mai napig. Kutatások eredményei pedig számodra is elérhetőek. (Google vagy Google Tudós)

2021. aug. 26. 18:47
 9/14 Oldfire ***** válasza:
38%
Nagy kofferbe, jobban lehet pakolni......
2021. aug. 27. 05:46
 10/14 anonim ***** válasza:
17%

Hiába minden okoskodás, Oldfire kolléga jól mondja. Én a telt nőkért rajongó, intelligens, sportolni igyekvő férfiként azt mondom, hogy ne szégyelld az idomaidat. :) Mottó: " a popsikerhez popsi kell!"

29/F

2021. aug. 27. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!