Az normális, hogy nem zavar, hogy óriási a hátsóm?
Figyelt kérdés
Az elmúlt évek alatt a fenekem eléggé gyorsan növekedett, és sokáig próbáltam harcolni ellene. Most is szoktam edzeni, de nem sok hatással. Mostanra viszont teljesen elfogadtam, és talán büszke is vagyok rá. Szerintetek ez normális?2021. aug. 26. 13:25
11/14 anonim válasza:
Wow, micsoda mélyenszántó, erkölcsi gondolatokat rejt ez a mottó. Csodálatos mai generáció, pedig te még csak nem is abba tartozol...
12/14 anonim válasza:
vagy küldesz képet vagy megkereslek !!
14/14 anonim válasza:
Egy üvegbe fingjál már bele és én megvenném , esetleg ha van kedved rá ülhetnél az arcomra azért , látatlanba megmondom hogy tetszem neked el se hinnéd első látásra belémszeretnél hidd el baromi jóképű vagyok és egy csöppet feminim épp annyira amennyire szereted , vannak még opciók hogy miket lehetne csinálni a csodálatos farpofáddal elmultál már 22-mondjjuk ha nem akkor ne keress
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!