1 hete, hogy ki kellett húzni egy fogam, melynek a gyökerénél ciszta volt. A mai napig óriási fájdalmam van, ami kisugárzik a halántékomba, valamint az áll alatti részbe. Normális ez?
Azt szeretném hozzátenni, hogy rágófogról van szó. A foghúzást követő 3. napon vissza kellett mennem, és azt mondták fogmeder gyulladásom van. Hiába kérdeztem az orvost a cisztáról, zavartan benyögte, hogy már nincs ott. Honnan tudja?
A másik fogorvos (2. kontrollnál) nem látott gyulladást. Röntgen nem készült. Így dolgozni sem tudok. Bevallom néha ordítani tudnék a fájdalomtól.
A vérdugó... Azt mondta az orvos, hogy nem volt benne, amikor először visszamentem. Akkor nem tudom, mi volt benne, mielőtt elindultam otthonról.
Mindent betartottam. Nem szívogattam, nem ettem-ittam tejeset, nem öblögettem, alig eszek valamit.
Antibiotikumot szedek. Dalacint kaptam. Gondoljatok bele! Ehhez még napi 6 algoflex ultra... A gyomrom is fáj. Néha azt kívánom, bárcsak ütnének le és maradnék eszméletlen addig, amíg a fájdalom el nem múlik. Hozzáteszem, elég magas a fájdalomküszöböm, nem vagyok egy picsogós fajta.
Azt hiszem, fogok kérni a háziorvosomtól röntgenre beutalót. Szeretném tudni, hogy maradt-e benne valami és a cisztára is kíváncsi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!