Normális, hogy a lányom ennyit készülődik a kisboltba is?
Nemsoká' tölti a tizenkilencet. 2 perc sétára van tőlünk a kisbolt, de ahhoz is fésülködés, itthoni pólóról utcai, haját kibontja, megfésüli, esetleg a frufruját ha nem egyenes akkor pár perc alatt kivasalja... mintha színházba készülne, pedig csak egy csomag lisztért!
Mondom neki, hogy a kutya nem nézi meg őt, minek csípi ki ennyire magát a boltba. A 10 percre lévő spárba nem is hajlandó elmenni, ha kicsit zsíros a haja.
Mert fiatal, tetszeni akar és ad még az emberek véleményére.
Én is ilyen voltam, még a postásnak sem nyitottam ajtót, ha nem voltam kisminkelve. Aztán erről leszoktam, mihelyt kezdtek nem érdekelni az emberek és az ő kis gondolataik.
Ez teljesen normális. Az otthoni ruha azért otthoni, mert nem abban megyünk az utcára. A fésülködés meg eléggé alap dolog, én akkor is szoktam fésülködni, ha nem megyek sehova.
Egyébként ennyi idősen még az sem lenne túlzás, ha még egy kis alap sminket is feldob vagy ilyesmi.
Mert vannak emberek, akiknek fontos a megjelenésük. Élvezik ha pozitív visszajelzéseket kapnak a kinézetükre, ha tetszenek másoknak. Náluk ez nyom legtöbbet a latba.
Szerintem egyébként ez nem az átlagos, amit a lányod csinál, ezzel nem azt mondom, hogy baj lenne, csak azt, hogy nem átlag. Őt az átlagnál jobban foglalkoztatja a kinézete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!