Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy a lányom...

Normális, hogy a lányom ennyit készülődik a kisboltba is?

Figyelt kérdés

Nemsoká' tölti a tizenkilencet. 2 perc sétára van tőlünk a kisbolt, de ahhoz is fésülködés, itthoni pólóról utcai, haját kibontja, megfésüli, esetleg a frufruját ha nem egyenes akkor pár perc alatt kivasalja... mintha színházba készülne, pedig csak egy csomag lisztért!

Mondom neki, hogy a kutya nem nézi meg őt, minek csípi ki ennyire magát a boltba. A 10 percre lévő spárba nem is hajlandó elmenni, ha kicsit zsíros a haja.

2020. nov. 8. 11:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%
Én is átöltözöm és megfésülködök, semmi fura nincs ebben szerintem
2020. nov. 8. 11:59
 2/15 anonim ***** válasza:
80%

Mert fiatal, tetszeni akar és ad még az emberek véleményére.

Én is ilyen voltam, még a postásnak sem nyitottam ajtót, ha nem voltam kisminkelve. Aztán erről leszoktam, mihelyt kezdtek nem érdekelni az emberek és az ő kis gondolataik.

2020. nov. 8. 12:00
 3/15 DMJ2 válasza:
67%
Nos, szerintem normális. Én is sokat készülődök, akárhova megyek. Végülis szerintem önbizalmat ad neki.
2020. nov. 8. 12:00
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
En is ilyen voltam, aztan kinottem belole.
2020. nov. 8. 12:01
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Lányok fiatalon szeretnek tip top lenni, és ilyen alkalmakkor is nem nem is teljesen, de egy szintet hozni.
2020. nov. 8. 12:02
 6/15 anonim ***** válasza:
81%
Normális, elvégre nem tudhatja, kivel fog találkozni, aki esetleg számít.
2020. nov. 8. 12:04
 7/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez teljesen normális. Az otthoni ruha azért otthoni, mert nem abban megyünk az utcára. A fésülködés meg eléggé alap dolog, én akkor is szoktam fésülködni, ha nem megyek sehova.

Egyébként ennyi idősen még az sem lenne túlzás, ha még egy kis alap sminket is feldob vagy ilyesmi.

2020. nov. 8. 12:05
 8/15 anonim ***** válasza:
4%

Mert vannak emberek, akiknek fontos a megjelenésük. Élvezik ha pozitív visszajelzéseket kapnak a kinézetükre, ha tetszenek másoknak. Náluk ez nyom legtöbbet a latba.

Szerintem egyébként ez nem az átlagos, amit a lányod csinál, ezzel nem azt mondom, hogy baj lenne, csak azt, hogy nem átlag. Őt az átlagnál jobban foglalkoztatja a kinézete.

2020. nov. 8. 13:03
 9/15 anonim ***** válasza:
66%
Azért az utcai ruha meg a fésülködés szerintem nem egy nagy készülődés.
2020. nov. 8. 13:41
 10/15 anonim ***** válasza:
65%
Ennyi idősen én is ilyen voltam, most meg már simán elmegyek bárhova smink meg egyéb dísz nélkül is. Még fiatal lány, aki pasizna, most képzeld el azt a csapást, hogy csak kenyérért szaladt le, de összefut a suli alfahímjével, ő meg mackónadrágban feszít. Nem a világ problémája, nekünk már nem, de neki még az. Majd ahogy idősebb lesz, fog változni nagyon sokat.
2020. nov. 8. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!