Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Normális, hogy a lányom...

Normális, hogy a lányom ennyit készülődik a kisboltba is?

Figyelt kérdés

Nemsoká' tölti a tizenkilencet. 2 perc sétára van tőlünk a kisbolt, de ahhoz is fésülködés, itthoni pólóról utcai, haját kibontja, megfésüli, esetleg a frufruját ha nem egyenes akkor pár perc alatt kivasalja... mintha színházba készülne, pedig csak egy csomag lisztért!

Mondom neki, hogy a kutya nem nézi meg őt, minek csípi ki ennyire magát a boltba. A 10 percre lévő spárba nem is hajlandó elmenni, ha kicsit zsíros a haja.

2020. nov. 8. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%
Hát, azért az, hogy utcai ruhát vesz fel és megfésülködik nem egy nagy készülődés. Ez még idősebb korban is alap. Legalábbis annak kellene legyen. Ez csak egy bizonyos társadalmi rétegnél szokás, hogy simán kimegy az utcára fürdőszobai papucsban, cicanadrágban meg zsírfoltos pólóban, kócos hajjal.
2020. nov. 8. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

Én is át szoktam azért öltözni és kezdek valamit a hajammal mielőtt kilépek az utcára. Ha nagyon lusta vagyok, akkor felveszek egy sapkát. Szerintem ez teljesen normális.

24/F

2020. nov. 8. 13:54
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem ezzel mi a problémád. Úgy adtad elő, mintha miniszoknyában meg magassarkúban menne ki a kisboltba, közben csak megfésülködik meg átöltözik otthoni ruhából utcaiba :D

Te kócosan, papucsban meg melegítőben mész lisztet venni?

2020. nov. 8. 14:04
 14/15 anonim ***** válasza:
57%

Aki annyit nem tesz meg, hogy az otthoni ruháját lecserélje, meg a haját kicsit megfésülje, az már igénytelenség. Sajnos nálunk eléggé szokás koszosan, büdös én is kimenni az utcára, pedig nem kellene így lennie. És ha már felhoztad a színházat, időnként ott is látok szakadt mackónadrágos, foltos atlétás embereket, akiken érezni, hogy a mindennapos fürdésig sem terjed az igényük. Talán te is ezek közé tartozol. :/

32/N

2020. nov. 8. 14:06
 15/15 Metionin ***** válasza:
56%
Hát ha neked ez már színházi készülődés...szerintem alap hogy nem az otthoni "játszós" pólóban meg fésületlenül lépünk ki az utcára, még ha a sarki kisboltba is. Nem azért mert mindenki őt nézi, csak van aki jobban érzi magát ha nem slamposan megy ki.
2020. nov. 8. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!