Normális, hogy a lányom ennyit készülődik a kisboltba is?
Nemsoká' tölti a tizenkilencet. 2 perc sétára van tőlünk a kisbolt, de ahhoz is fésülködés, itthoni pólóról utcai, haját kibontja, megfésüli, esetleg a frufruját ha nem egyenes akkor pár perc alatt kivasalja... mintha színházba készülne, pedig csak egy csomag lisztért!
Mondom neki, hogy a kutya nem nézi meg őt, minek csípi ki ennyire magát a boltba. A 10 percre lévő spárba nem is hajlandó elmenni, ha kicsit zsíros a haja.
Én is át szoktam azért öltözni és kezdek valamit a hajammal mielőtt kilépek az utcára. Ha nagyon lusta vagyok, akkor felveszek egy sapkát. Szerintem ez teljesen normális.
24/F
Nem értem ezzel mi a problémád. Úgy adtad elő, mintha miniszoknyában meg magassarkúban menne ki a kisboltba, közben csak megfésülködik meg átöltözik otthoni ruhából utcaiba :D
Te kócosan, papucsban meg melegítőben mész lisztet venni?
Aki annyit nem tesz meg, hogy az otthoni ruháját lecserélje, meg a haját kicsit megfésülje, az már igénytelenség. Sajnos nálunk eléggé szokás koszosan, büdös én is kimenni az utcára, pedig nem kellene így lennie. És ha már felhoztad a színházat, időnként ott is látok szakadt mackónadrágos, foltos atlétás embereket, akiken érezni, hogy a mindennapos fürdésig sem terjed az igényük. Talán te is ezek közé tartozol. :/
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!