Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok miért próbálják...

A tanárok miért próbálják bemagyarázni a magatartás és szorg jegyek jelentőségét mikor abszolút semmi jelentősége sincs? Átlagba továbtanulásba nem számít bele innentől fogva tök8 kettes vagy ötös?

Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 12:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Mutass nekem 1 olyan szitut amikor bármit is számít az hogy a jegy kettő vagy 5."

. Ezzel kezdtem: "számodra kellene egyfajta visszajelzésnek lennie"

Erre írtam, hogy ezt még nem tudod értékelni, mert számodra az élet, a tanulás arról szól, hogy valami jól hangzó egyetemre bekerülj, amit esetleg a szüleid kinéztek. Minden más, ami esetleg a személyiségedet formálná, teljesen irreleváns.

2022. okt. 23. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
2022. okt. 24. 15:20
 13/15 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle.

Szerinted hogy reagálna? És mért?

2022. okt. 26. 11:26
 14/15 anonim ***** válasza:

Amúgy a sima natúr jegyeknek sincs jelentősége.

ROhadtul nem számít az életben. Sem abban, hogy kit hova vesznek föl. Sem abban, hogy kinek mennyi a valós tudása munkahelyen.

Nálunk a sima gyári dolgozó tud mindent, a főnökök nem sokat.

A tanár csak saját érdekét nézi, meg mondja, amit ő is hallott a többi tanártól.

Értelme nincs sok, hogy tanuljon az ember.

2022. okt. 26. 11:29
 15/15 anonim ***** válasza:

Pl egy gimnáziumból a renitens, az órákat megzavaró, verekedő, a többiek tanulását is akadályozó kis fkalapokat ki is lehet rúgni.

De, bizony, felvételinél, ha két kitűnő között kellett dönteni, nem a 2-es magatartásút válsztották.

Nem mindegy ám, hogy hogy viselkedsz a munkahelyeden, szabotálod a munkát, vagy végzed a dolgodat.

Ilyen az iskola is.

2022. okt. 30. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!