Mik a tapasztalatok rossz magatartású általános iskolai osztálytársaid hol tartanak most?
Vegyes,
A legtöbb szakmát tanult és külföldön dolgozik, kb annyi pénzért mint én Gépészmérnöki diplomával.
Van aki munkanélküli.
A legrosszabb aki utánunk 3 szor bukott rendőrségi ügyei is voltak, ledoktorált, és renaultnál dolgozik felsőbb pozícióban.
Igen, en is azt tapasztalom,hogy az a bizonyos karma valahogy nem erte el oket. Nalunk is mind szerezett legalabb egy Bsc-t, jo munkahelyuk van, kocsijuk legtobbjuknek kozepiskola ota van, egyrol pedig biztosan tudom, hogy megkapta a nagymama hazat, de mivel a tobbinek is penzes csaladja van, feltetelezem, hogy tobbeknek van sajat lakasa. Ja es mind hosszutavu parkapcsolatban el.
En a mai napig onbizalomhiannyal kuzdok, nem merek belevagni dolgokba, nem hiszem el magamrol, hogy meg tudom csinalni, stb. Meg csak most csinalom a 3. evem egyetemen, jogsim meg mindig nincs, lakasom sose lesz. Ja es nem hogy penzes, de semmilyen csaladom sincs, ugy nottem fel, hogy mindenki leszart nagy ivben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!