Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan emberről, aki nem akar elmenni az osztálytalálkozóra?

Figyelt kérdés
Mindenki el akar menni az osztályból, csak ő nem és ez már nem az első eset
2022. okt. 11. 18:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
98%
Én személy szerint pont azt nem értem sosem, hogy ki és miért akarná a volt osztálytársai pofáját nézegetni x évente.
2022. okt. 11. 19:04
 12/25 anonim ***** válasza:
98%

Kár lepontozósat játszani, ez az igazság. Az osztálytalálkozó nem egy olyan dolog, amin kötelező a részvétel.

Nagyon sok olyan ember van, mint már említettem a 7. válaszomban, köztük én is, hogy egy megkönnyebbülés volt a ballagás a számukra, és soha többé nem szeretne a régi osztálytársairól még hallani sem. Egyszerűen ezt dobta a gép. Az, hogy tudomisén 5-10 évvel ezelőtt olyan jó volt látszólag az osztályközösség, nem jelenti azt, hogy az adott illetőnek valóban annyit jelentett ez az egész. Őszinte leszek, én csak a kötelező eseményeken vettem részt az osztállyal, nem voltam kötekedős, soha nem volt konfliktusom senkivel, így hát úgy tűnhet, hogy a mi osztályközösségünk is jó volt (Mármint a középsuliban. Az általánosban már voltak cseszekedések, de én csak kiálltam magamért, engem nem kóstolgathat Taknyos Tomi). Most pedig végre értelmes emberekkel vagyok körülvéve az egyetemen, tök családias az egész szak, és még ha fizetnének sem mennék innen el erről a szakról, pláne mert az órák is szuperek, és nem úgy, mint a középsuliban, vagy általánosban, ahol aztán egyáltalán nem volt komolyanvéve a tanulás. Na ennyit erről.

2022. okt. 11. 19:06
 13/25 anonim ***** válasza:
97%

Kit érdekel hogy mindenki akar menni?

El múlt már az az idő, hogy megmondjátok másnak, hogy mit kell tennie.

2022. okt. 11. 19:14
 14/25 anonim ***** válasza:
85%
Őszintén szólva, ki nem carja már le, hogy mi történt x éve, meg ezeket a kötelező pofaviziteket? Akik akarják, úgyis tartják a kapcsolatot közösségi oldalakon vagy személyesen, de aki nem akarja, annak miért is kéne? Engem pl. egyáltalán nem érdekel, kivel mi történt azóta.
2022. okt. 11. 19:17
 15/25 anonim ***** válasza:
97%
Semmit. Én sem akarnék elmenni egyikre sem, 4 külön osztályom volt pedig, de aki érdekel azzal azóta is tartom a kapcsolatot, a többiek nem izgatnak
2022. okt. 11. 19:22
 16/25 anonim ***** válasza:
98%
Olyan mint én. Nem akar olyan emberek közé menni akikkel megszakadt ilyen-olyan okból minden kapcsolat és nem kíváncsiak egymásra csak ezen az 1 napon sok évente.
2022. okt. 11. 20:48
 17/25 A kérdező kommentje:
Az egyik évfolyamtársam az egész osztályát meghívta az Esküvőjére, nálunk meg ilyen rebellis emberek vannak
2022. okt. 11. 21:41
 18/25 anonim ***** válasza:
98%
A helyébe én se mennék el, ahol ennyire erőszakosan elvárják, hogy ott legyen.
2022. okt. 11. 21:48
 19/25 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem rühell titeket. "Szuper osztály" volt, de még ismerősnek sem vett fel többet közületek a facebookon? Na, az már tényleg azt jelenti, h nem kedvel.
2022. okt. 12. 04:01
 20/25 anonim ***** válasza:
98%
Azért senkinek se kelljen már rosszul érezni magát, mert nem akar olyan emberekkel találkozni,akiket nem ő választott be az életébe. Én sem járok, nem éri el az ingerküszöbömet.
2022. okt. 12. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!