Mit gondoltok egy olyan emberről, aki nem akar elmenni az osztálytalálkozóra?
Talán kötelező? Nincs kedve hozzá, nem ér rá, rohadtul nem kíváncsi senkire stb.
Semmit nem gondolok róla.
Nem értjük miért nem akar eljönni, és nem is mondja meg.
A Facebookon fent van, de alig 1 -2 ember van fent az issmerősei között az osztály társak közül
sőt a tanárok sem az ismerősei az osztály főnök sem
Pedig az osztály közösségünk az kiváló volt, egy szuper Osztály
persze nem tud mindenki mindig el jönni, de ha valaki nem jön annak van valami oka és azt el is mondja, de ez az illető semmit se mond
Én sem fogok elmenni sem az általános osztálytalálkozóra (Ha lesz olyan valaha), a középiskolásra meg pláne nem!
Azért, mert az osztály nagyrésze bekaphatja. A baráti körömmel a középsulis osztályból (5 ember a 32-ből) a mai napig tartjuk a kapcsolatot, ha úgy alakul, el szoktunk menni, beülünk valahova, beszélgetünk. Néhány tanárral is szoktunk írkálni. Nem látom értelmét az osztálytalálkozónak. Végetért a rémálom, ennyi, hála az égnek! Nagyon-nagyon jól érzem magam itt az egyetemen. Soha többé középsuli, tökömnek sem hiányzik az az osztály!
Az általános osztályomról meg ne is beszéljünk. Az utolsó évben nagyon szétesett az osztályunk. Mindenki összeveszett mindenkivel, mindenkinek minden baja volt mindenkivel, onnan már sem a tanárokkal, sem a diákokkal nem tartok kapcsolatot, és nem is hiányoznak.
Saját magamból indulok ki, szóval leírom az okát:
Én nem tartom egyikkel sem a kapcsolatot, aminek az az oka, hogy nem érdekel mi van velük. Vannak barátaim, akikkel összejárok. Akire nem vagyok kíváncsi, arra x évente sem leszek kíváncsi.
Nem érdekel kinek hány gyereke van és hogy alakult az élete, nem szeretek iszogatni és jópofizni ismeretlen ismerősökkel. 1000 éve nem találkoztam egyikkel sem.
Ha bulizni akarok vagy dumálni, arra vannak barátok/haverok.
Szerintem nem kell megindokolnia miért nem kíváncsi rátok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!