Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mièrt baj az, ha valakinek...

Mièrt baj az, ha valakinek tetoválása van?

Figyelt kérdés
Egy osztálytársam varratott 2 db tetoválást magára. 1 látható helyen van. Az egyik tanár pikkel rá. Szinte mindig ő felel, mindig őt kèrdezi, ès mindig nehèz kèrdèsrket ad neki, stb. Előtte nem volt ilyen. Mellesleg tök jól nèz ki, ès esztètikus is...
2022. szept. 21. 12:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%
Az elegancia és a tetoválás nem zárja ki egymást. Maradjunk annyiba, hogy vannak ízléses és ízléstelen tetoválások, tök mindegy, hogy milyen helyen van. És ez már manapság nem befolyásolja annyira a pozíciót.
2022. szept. 21. 14:46
 12/16 anonim ***** válasza:
82%

12, ami az én véleményemet illeti, egyetértek, én pont leszarom ha alaki tetovált és lehet ezzel együtt is elegáns valaki.

Deee a munkáltatók időnként más véleményen vannak. Meg hát sok tetovált között az a vélemény, hogy nem másoknak csinálták, hanem maguknak, mi köze hozzá másnak. Ezért megy a tetkó hátra, vállra, mellkasra lábra, de a lényeg, hogy nem oda, ahol bárki megbámulhatja csakúgy.

hisz pl a kérdésben szereplő diák is az apja halálára emlékezteti magát ezzel. Hát ez eléggé magánügy, a legtöbb embernek semmi köze az ilyen mély és személyes emlékekhez.

2022. szept. 21. 15:00
 13/16 anonim ***** válasza:
77%

#1:

Akkor a sok-sok milliárdos ember is csak egy proli, mert tetoválásuk van. Tök logikus.

2022. szept. 21. 15:07
 14/16 anonim ***** válasza:
19%
Iskolába mondjuk tényleg nem való még (ahogy a körömfestés meg hasonlók se), de egy normális tetkóval amúgy nincs semmi baj, némelyik még jól is néz ki. Ha az iskola házirendje nem tiltja, akkor a tanárnak nem lenne joga negatívan kivételezni a szóban forgó diákkal. Tuti nála is lehetne találni ejnye-bejnye dolgokat (cigizik, szemetel, alkesz, veri az asszonyt, akármi).
2022. szept. 21. 23:44
 15/16 A kérdező kommentje:
Sehol nem írtam, hogy nem fogadom el, csak azt fejtettem ki, hogy nem èrtek vele egyet... Szerintem kultúráltan beszèltünk egymással, oda ès vissza alapon is
2022. szept. 22. 10:55
 16/16 anonim válasza:
31%

Szerintem a tetoválással nincs baj (18 felett), csak - mint már említette valaki - hátrányos hejzetbe kerül, pl.: nem veszik fel valahova, nem engedik be bizonyos országokba, stb...

De szerintem, ha akar varrasson, aki meg beszól az bunkó!

2022. okt. 7. 22:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!