Mièrt baj az, ha valakinek tetoválása van?
12, ami az én véleményemet illeti, egyetértek, én pont leszarom ha alaki tetovált és lehet ezzel együtt is elegáns valaki.
Deee a munkáltatók időnként más véleményen vannak. Meg hát sok tetovált között az a vélemény, hogy nem másoknak csinálták, hanem maguknak, mi köze hozzá másnak. Ezért megy a tetkó hátra, vállra, mellkasra lábra, de a lényeg, hogy nem oda, ahol bárki megbámulhatja csakúgy.
hisz pl a kérdésben szereplő diák is az apja halálára emlékezteti magát ezzel. Hát ez eléggé magánügy, a legtöbb embernek semmi köze az ilyen mély és személyes emlékekhez.
#1:
Akkor a sok-sok milliárdos ember is csak egy proli, mert tetoválásuk van. Tök logikus.
Szerintem a tetoválással nincs baj (18 felett), csak - mint már említette valaki - hátrányos hejzetbe kerül, pl.: nem veszik fel valahova, nem engedik be bizonyos országokba, stb...
De szerintem, ha akar varrasson, aki meg beszól az bunkó!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!