Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mièrt baj az, ha valakinek...

Mièrt baj az, ha valakinek tetoválása van?

Figyelt kérdés
Egy osztálytársam varratott 2 db tetoválást magára. 1 látható helyen van. Az egyik tanár pikkel rá. Szinte mindig ő felel, mindig őt kèrdezi, ès mindig nehèz kèrdèsrket ad neki, stb. Előtte nem volt ilyen. Mellesleg tök jól nèz ki, ès esztètikus is...
2022. szept. 21. 12:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg a tanárt. Vagy ő. Illetve a gyerek szülei megkérdezhetik szintén.

Itt pedig fog majd jön egy válaszoló, aki elmondja, hogy a tetoválással az ember kiírja magát a kultúremberek közül, és hogy a tetoválás egy primitív, törzsi szokás, régen csak a börtönökben volt stb. Szóval valami hasonló lehet a tanár fejében is (vagy lehet, éppen ő maga az).

2022. szept. 21. 12:17
 2/16 anonim ***** válasza:
16%
Nem maga a tetoválás a gond, hanem az, amit manifeszt mutat.
2022. szept. 21. 12:27
 3/16 A kérdező kommentje:
1:vannak proli tetoválások, ami semmit mondóak. De ez egy szèpen kidolgozott, jelentèssel bíró tetoválás.
2022. szept. 21. 12:29
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

4

Nézőpont kérdése. Pl. egy koponyát is szépen ki lehet dolgozni, és jól is nézhet ki, a viselője meg tekinthet úgy rá, mint a halál, az elmúlás szimbóluma, és ez emlékezteti, hogy minden napot úgy éljen meg, mintha az lenne az utolsó és egyéb közhelyek... de egy külső szemlélőnek meg nem biztos, hogy ez így leesik, lehet azt gondolhatja, hogy sátánista az illető, vagy csak nagyon kemény akar lenni...

2022. szept. 21. 12:35
 5/16 A kérdező kommentje:

Ez egy règi mèrleg (linkelek kèpet), ez vízszintben van, az egyik oldalán egy sárkány van, a másikon egy oroszlán, a mèrleg szárán pedig az èdesapja halálának az ève.

[link]

Nem ez csak hasonló....

2022. szept. 21. 12:53
 6/16 anonim ***** válasza:
42%

Nincs gond a tetoválással.

Viszont érdemes olyan helyre rakatni, amit a hétköznapi viselet takar. Pont azért, mert a prolik képtelenek feldolgozni.

Elvileg a tetoválás úgyis magunknak szól, nem másnak, így nincs rá szükség, hogy lássa mindenki.

2022. szept. 21. 13:08
 7/16 anonim ***** válasza:
89%
Ki nem szarja le, hogy más latja-e vagy sem? Mindenki oda tetováltat magának, ahová akar. Hagy ne szóljon már bele senki, hogy látható helyen van-e vagy sem. Ifjúság bolondság én 17 évesen az egyik karomat végigvarrattam színes virágokkal. Senki nem szólt be miatta, mellette ízlésesen öltöztem mindig. Szerintem az a lényeg, hogy a tetoválás illjen az egyéniséghez. Én színes egyéniség voltam, így hozzám illenek a tetoválások.
2022. szept. 21. 14:21
 8/16 anonim ***** válasza:
36%
8, nyilván, ki nem szarja le. Csak akkor ne csodálkozzon az ember, ha nem veszik fel olyna pozíciókba, ahol elegánsnak kell lenni.
2022. szept. 21. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:
65%

"Én színes egyéniség voltam, így hozzám illenek a tetoválások."

LOL

2022. szept. 21. 14:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, lassan több a tetovált ember a fiatalok között mint a tetkó nélküli, úgyhogy semmi különleges nincs benne.

Ami itt inkább érdekes lehet, hogy gondolom 18 alattiról van szó. Arról én is azt gondolom, hogy jó hülye aki olyan fiatalon tetováltat, de az ő baja. Ettől még a tanár lehetne vele normális.

2022. szept. 21. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!