Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ez csak szerintem volt megaláz...

Ez csak szerintem volt megalázás és szándékos provokáció?

Figyelt kérdés

A volt középiskolámban szokás az, hogy "öreg diákokat" visszahívnak egy ilyen kérdezz-felelek szerű előadásra, ahol előre megírt kérdésekre felelünk, illetve az ottani kérdésekre, amiket esetleg a diákok feltesznek nekünk.

Mivel rendészeti iskoláról van szó, ezért a rendőrnek vágyó diákok vannak javarészt, illetve később rendőrökké vált ex diákok.

Ma volt egy ilyen alkalom, ahova meghívtak engem, meg még jó pár embert, köztük egy volt osztálytársamat is, aki nem rendőr lett.

Egy diák megkérdezte tőle, hogy miért nem lett végül rendőr, erre azt felelte, hogy azért mert Ő jól akart keresni, és nem akart soha egy társadalom által általánosan lenézett szakmát csinálni, se kifizetetlen és kötelező túlórákat vállalni, és ha egy tanácsot adhat, akkor az az, hogy ti ne legyetek rendőrök.

Mindezt benyögte egy rendészeti iskolába, úgy hogy rajta kívül szinte az összes öreg diák rendőrként dolgozik.

Ő egyébként valamilyen könyvizsgáló cégnek a középvezetője, szóval azt se mondanám olyan közönségbarát szakmának.

Csak szerintem volt ez bicskanyitogató?

2022. szept. 12. 21:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
71%
Rendészeti sulit végeztem, és ha megkérdeznék miértnem vagyok rendőr, szemrebbenés nélkül szinte pont azt mondanám amit ő.
2022. szept. 14. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!