Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezekből nagy baj lehet munkahe...

Ezekből nagy baj lehet munkahelyen?

Figyelt kérdés

Szóval figyelik a facebook profilomat. Szerintem a főnökség. Szóltak hogy vegyek le képeket, de ilyen 2-3 éves bikinis, nyaralós képeket akarnak leszedetni velem, mert az provokatívnak minősül. Van fent pár bulizós kép/videó is, ezek is mind több évesek már. Hivatalról van szó. Őszint szólva, egy sima bikinis kép nem hiszem hogy provokatívnak minősül...

22l

2022. márc. 16. 15:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Tessék privatra állítani q profilt és q probléma még van oldva
2022. márc. 16. 15:32
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, privát profil kell.. ha már a bikinis képeidet mindenképp fel kell oda tölteni.
2022. márc. 16. 15:36
 3/16 anonim ***** válasza:
91%

A magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra!

Privát profil vagy tiltani mindenkit, akit nem akarod, hogy lássa.

Illetve bizonyos tartalmak láthatóságát korlátozni és egyben utánanézni jogilag, hogy bármilyen szervezetnek, cégnek, kormányhivatalnak milyen szintig van joga beleszólni a magánéleti közösségimédia-tartalmaidba.

2022. márc. 16. 15:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, minden privát lett
2022. márc. 16. 15:54
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen problémám nekem is adódott egy korábbi munkahelyemen, pedig az nem is hivatal volt, és nekem is kb. 4-5 nyaralós-bikinis kép virított fent.

Ahogy fent írták, én azonnal privátra állítottam a profilomat, és mivel már néhány kollégámmal visszaigazoltuk egymást, beállítottam, hogy a képeimet, hozzászólásaimat, stb. csak és kizárólag a közeli ismerőseim láthatják, akiket a közeli családom és legjobb barátaim tesznek ki, senki más.

Kicsit később szóvá is tette bent valaki, hogy csak a profilképemet mutatja az oldal, mondtam neki, hogy ez így van jól és nem kötelezhetnek rá, hogy megosszam velük a magánszférámat. Azóta volt még pár próbálkozás, de békén hagynak vele.

2022. márc. 16. 15:58
 6/16 anonim ***** válasza:
83%
Kezdjük ott, hogy főnököt nem jelölünk be/vissza, profilt pedig privátra állítjuk.
2022. márc. 16. 16:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem jeloltem be, csak rakerestek a nevemre es megtalaltak.
2022. márc. 16. 16:34
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
Akkor mostantól privátra! Nehogymár becsicskuljál, és levegyed! Mégis mi a lónak a nemes szerve közük van hozzá? Mit képzelnek magukról?
2022. márc. 16. 16:41
 9/16 anonim ***** válasza:
89%
3: Csak és kizárólag akkor van joga beleszólni, ha a fényképei a munkahelyet negatívan érintik valamiképp, esetleg kéretlenül reklámozzák a céget. De arra akkor sem kötelezhetik, hogy tegye nyilvánossá a profilját.
2022. márc. 16. 16:48
 10/16 Senior Séf ***** válasza:
100%
Van, ami sohasem változik. 40 éve elmentem egy zenés szórakozóhelyre sörözni. Már visszavonultam a zenéléstől, de akkor este néhány szám erejéig elkértem a gitárt, és kicsit nosztalgiáztam a bandával. Másnap BEOSZTÁSÁHOZ MÉLTATATLAN VISELKEDÉS címén majdnem fegyelmit kaptam.
2022. márc. 16. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!