Ezekből nagy baj lehet munkahelyen?
Szóval figyelik a facebook profilomat. Szerintem a főnökség. Szóltak hogy vegyek le képeket, de ilyen 2-3 éves bikinis, nyaralós képeket akarnak leszedetni velem, mert az provokatívnak minősül. Van fent pár bulizós kép/videó is, ezek is mind több évesek már. Hivatalról van szó. Őszint szólva, egy sima bikinis kép nem hiszem hogy provokatívnak minősül...
22l
A magánszféra attól magánszféra, mert magánszféra!
Privát profil vagy tiltani mindenkit, akit nem akarod, hogy lássa.
Illetve bizonyos tartalmak láthatóságát korlátozni és egyben utánanézni jogilag, hogy bármilyen szervezetnek, cégnek, kormányhivatalnak milyen szintig van joga beleszólni a magánéleti közösségimédia-tartalmaidba.
Ilyen problémám nekem is adódott egy korábbi munkahelyemen, pedig az nem is hivatal volt, és nekem is kb. 4-5 nyaralós-bikinis kép virított fent.
Ahogy fent írták, én azonnal privátra állítottam a profilomat, és mivel már néhány kollégámmal visszaigazoltuk egymást, beállítottam, hogy a képeimet, hozzászólásaimat, stb. csak és kizárólag a közeli ismerőseim láthatják, akiket a közeli családom és legjobb barátaim tesznek ki, senki más.
Kicsit később szóvá is tette bent valaki, hogy csak a profilképemet mutatja az oldal, mondtam neki, hogy ez így van jól és nem kötelezhetnek rá, hogy megosszam velük a magánszférámat. Azóta volt még pár próbálkozás, de békén hagynak vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!