Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért ilyen bunkók az emberek...

Miért ilyen bunkók az emberek az új munkahelyemen?

Figyelt kérdés
2022. márc. 15. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Általában direkt is azok egy új emberrel, de őszintén szólva elég sok a görény ezt leszámítva is, de talán majd ha jobban megszoknak befogadóbbak lesznek.
2022. márc. 15. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:
43%

Mert ez a divat a bunkó magyaroknàl azért:D

Segítség ritkàn van mert jobb felsőbbrendűzni

2022. márc. 15. 13:10
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Na megjött a turbómagyarozó...
2022. márc. 15. 13:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos minden munkahelyen ez van. Ha kitartó vagy, akkor úgyis lelépnek majd (szülés, másik munkahely) akkor te leszel ott a régi és bunkózhatsz az újakkal.
2022. márc. 15. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy konkurenciának tekintenek.
2022. márc. 15. 13:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindenhol ez megy! Dolgoztam a határ peremén vidéken és a fővárosban is. kakaskodhatsz a friss hús akkor is te leszel, és mindenki rajtad akarja majd gyakorolni, hogy ő a falú bikája.

Alapjában véve befogadó típus vagyok, emlékszem két éve egy ügyetlen, buta srác került közénk az építőiparba, nem ismerte a számokat 30cm keverte a 300cm-rel és hasonlók...

Én segítettem neki aztán úgymond az én hátamba állította a kést egy év múlva...

Azóta inkább csendben maradok és a többiekkel tartok, mert rögtön én leszek a csicskás.

Persze én mindig megmondtam a magamét a legtöbb helyen, de van egy határ ami fölé nem szabad menni, mert akkor a főjampi szemében te leszel a konkurencia.

Nemrég kezdtem egy új helyen dolgozni, azzal kezdtek szívatni, hogy egész nap pakoltattak, sepregetettek és flegmáztak rám, nap végére mikor látták, hogy dolgos vagyok akkor már befogadóbbak voltak.

Tudat alatt legszívesebben kisétáltam volna...

2022. márc. 15. 19:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan miről van szó? Mik történnek?
2022. márc. 15. 19:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Szar munkahelyre mentél vagy rossz társaságot fogtál ki.Én eddig 4 munkahelyen dolgoztam és mindenhol teljesen normális volt velem mindenki,huszonévestől a nyugdíj közeli emberig.Pár kivétel volt persze de nem durván egyik se.

Pedig 20 évesen kezdtem és az elején tényleg béna voltam,ha akartak volna bunkózhattak volna.Nem is valami über szakmám van,voltam legalja gyárban ahol mindenki minimálbérért dolgozott és most egy jobb helyen ahol majdnem 3X annyit kapok de mindenkivel ki tudtam jönni.

2022. márc. 16. 00:14
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok.Sajnos van egy olyan jelenség is,hogy az új dolgozó hanyag,pofátlan,visszaél azzal,hogy segítenek neki.Én ezt több új emberen is megtapasztaltam személyesen.Azóta én sem vagyok túl segítőkész az újakkal,ha segítséget kér akkor igen,de már nekem is tokom tele van az ilyenekkel.De direkt nem szívatom őket.Viszont kollégáim nem ilyen elnézőek,lehet nálatok is sok ilyen tróger újonc volt,és ezért sajnos téged is előítélettel fogadnak.
2022. márc. 16. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!