Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezekből nagy baj lehet munkahe...

Ezekből nagy baj lehet munkahelyen?

Figyelt kérdés

Szóval figyelik a facebook profilomat. Szerintem a főnökség. Szóltak hogy vegyek le képeket, de ilyen 2-3 éves bikinis, nyaralós képeket akarnak leszedetni velem, mert az provokatívnak minősül. Van fent pár bulizós kép/videó is, ezek is mind több évesek már. Hivatalról van szó. Őszint szólva, egy sima bikinis kép nem hiszem hogy provokatívnak minősül...

22l

2022. márc. 16. 15:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem több ismerősöm is megváltoztatta a nevét pl. Kovács Pista Kovács Pst vagy hasonló így nem találják meg olyan könnyen. Plusz privát profil. Egyébként meg semmi közük nincs hozzá.
2022. márc. 16. 18:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Esetleg tudtok segíteni hogy a kiemelt sztorikat hogyan tudom úgy beállítani, hogy csak ismerősök lássák? Ez a featured collection vagy Highlights. Egyszerűen sehol sem találom. Rámegyek hogy szerkesztés, írja fent hogy publikus de nem engedi megváltoztatni.
2022. márc. 16. 18:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Töröld le.
2022. márc. 16. 18:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le a főnököt kezdesképp.
2022. márc. 16. 18:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én letiltottam a főnököm és az összes kollégám. Osztottam néhány olyan posztot ami miatt a kamara szólt a főnökömnek hogy ugyan vegye már le az alkalmazottad. Na nekem se kellett több. Még vagy 5-6 olyan poszt került ki ami nem tetszene nekik de mostmár úgy hogy ők nem látják. Ennyi.
2022. márc. 17. 09:50
 16/16 anonim ***** válasza:
ezert teszik ki a lanyok a tangas kepeiket instagramra becenevvel, es nem faccebookra rendes nevvel.
2023. márc. 3. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!