Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor lesz végre online oktatás?

Mikor lesz végre online oktatás?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 13:46
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Miért ne érteném a szavaim jelentését? XD jól bírom a hideget, előző télen is alig fűtöttem
2022. szept. 2. 14:47
 22/39 anonim ***** válasza:
91%
Hány fok volt a szobádban?
2022. szept. 2. 14:49
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden ember egyforma. Nem mindenki bírja a közösségi létet. Azért senkit sem szabad elítélni, mert neki jobb az otthoni tanulás. Inkább az a szomorú hogy nincs megteremtve annak a feltétele, hogy aki akar az bejárhasson a suliba, és aki nem, az otthonról tanulhasson.

Régen volt olyan, hogy magántanuló státusz. Ez már nem lehetséges?

2022. szept. 2. 15:31
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

"Régen volt olyan, hogy magántanuló státusz. Ez már nem lehetséges?"

Google nem a barátod?

[link]

[link]

2022. szept. 2. 15:33
 25/39 anonim ***** válasza:
97%

"érdekes, nálunk kiválóan működött az online, EGYETLEN zoomos órán sem voltam jelen, mégis szinte csak ötösöket szereztem"

Ez azt jelenti, hogy nem működött. Így nem lehet megtanulni semmit, a google használata nem engedélyezett érettségin. Hiába hiszed most azt, hogy ötöst szereztél a semmire, akkor nincs gond, pofára fogsz esni, amikor komoly számonkérés lesz.

"igaz nem vagyok vallásos, de zeusztól elkezdve odinig az összes istenhez imádkozni fogok hogy legalább 3-4 hónapig online legyen, az érettségire egyedül sokkal egyszerűbb lesz felkészülnöm mint ezekkel a semmirekellő tanárokkal"

Ezzel a válaszoddal ékesen bizonyítottad, hogy fingod sincs arról, amiről beszélsz. Ez a szokásos sablon "utálom a sulit és mindent megtennék azért, hogy ne kelljen bemennem" mentalitás. Ezt is megértem, én sem voltam nagy sulifan. De amikor majd rájössz, hogy ezzel mennyire megszívod, már késő lesz.

De természetesen ezt mind figyelmen kívül hagyod és valami arrogáns válasszal ideböfögsz még valami okosnak és frappánsnak szánt fröcsögést. :)

2022. szept. 2. 15:36
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs gyerekem, hála a jó égnek, nem érint ez az egész.

Viszont tudom, hogy nagyon sok introvertált vagy bullyingolt diák van aki rosszul viseli az iskolát. Nem azért, mert nem akarnak tanulni, hanem mert a közösséget valamilyen okból nem bírják.

Gondoltam majd a kérdező utánanéz ha érdekli a magántanuló státusz (vagy az hogy milyen lehetőségei vannak az otthoni tanulásra).

Amúgy jó barátom a Google, köszönöm.

(#23)

2022. szept. 2. 15:43
 27/39 Garf1eld ***** válasza:
84%

A sas leszállt 🦅 (újfent)

Egyébként 2015 óta minden évben végzős vagy, annyira nem lehetsz jó tanuló. Amúgy nem lesz online, a covidnak vége, a fűtés miatt meg nem lesz, megmondta a belügyminisztérium.

2022. szept. 2. 19:47
 28/39 anonim ***** válasza:
100%

"+ Garf1eld ***** válasza:

84%

A sas leszállt 🦅 (újfent)"

jelszó megvan már?

2022. szept. 3. 14:28
 29/39 A kérdező kommentje:
Nincs meg neki, ezért csinált egy hatszázadik fiókot
2022. szept. 3. 15:29
 30/39 anonim ***** válasza:
100%

Hányadik kérdésed ez már?

Oké az egy dolog, hogy nem bírod az osztályod. De hogy emiatt online oktatást szeretnél- ez szimpla önzőség. Gyerekes vagy.

Mi bajod van az extrovertáltakkal? A sokadik kérdésnél látom, hogy te gyűlölöd az extrovertáltakat. De miért?

Rendben, én sem vagyok egy társasági ember, de akkor sem séretgetem azokat, akik mégis azok. Elfogadom őket és az életvitelüket.

2022. szept. 3. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!