Várható a 2022/23-as tanévre a gimnáziumokban online oktatás?
Figyelt kérdés
Kishúgom nyolcadikos, nagyobbik most kezdi a gimit, én harmadikba megyek. Észrevettük, hogy az őszi szünetet eltolták egy héttel, és arra gondoltunk, hogy lehet azért van, mert decembertől (amikortól megjön a hideg) így akarnak a rezsicsökkentés végett spórolni az iskolai fűtéssel. Lehet h így lesz?2022. aug. 14. 17:35
1/8 anonim válasza:
Pedzegetik a mi kerületünk oldalán már eleve ezt írták lehetséges okna....inkább ez mint az erdőírtás igazából bocsi!
Az őszi szünet eltolása egyébként nem rossz taktika egy hét fűtés se lesz kispénz most...
2/8 anonim válasza:
Várj előveszem a varázsgömbömet...
3/8 anonim válasza:
Korabban még arrol zengtek hogy csak egyetemistákat erinti majd es energetikai okokbol csak. Hogy jonnek most ide az altalanis iskolák is?
4/8 anonim válasza:
Az egyetemeknél már megjöt az első fecske az ELTE személyében, ők készülnek...a többi szerintem még csak számítás, de tény, bele lett írva a rendeletbe hogy vírushelyzet vagy fűtésprobléma esetén lesz onlineozás...
5/8 anonim válasza:
Most megnéztem, nem csak az őszi szünetet tolták későbbre, de a tavaszi is hamarabb lesz egy héttel. Én is a fűtésre gondolnék.
Online oktatás remélem nem lesz.
egy végzős
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Én remélem :)
2022. aug. 14. 18:10
8/8 anonim válasza:
Elég kegyetlen idők elé nézünk... Simán elképzelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!