Tűzifa helyett online oktatás október 15-től? mit szóltok, turbóextrovertáltak? megint otthon kell majd rohadni
2022. aug. 12. 14:32
1/15 anonim válasza:
Ja leszarom, dolgozni úgyis bemegyek. A cég ki van tömve, ahol ingyen az ebéd, ott futja fűtésre is. :)
Amúgy amíg az adott intézmény nem ad erről írásos tájékoztatást, teljesen fölösleges minden szart benyalni.
2/15 anonim válasza:
Amióta eltörölték, azóta várom újra az online oktatást...Én nem fogok miatta sírni.
3/15 A kérdező kommentje:
én se!! én leszek a világ legboldogabb embere ha újra bevezetik!!
2022. aug. 12. 14:57
4/15 anonim válasza:
A maszkot is visszahozhatnák addig... Imádtam hogy az őrület határán álló trottyok nem ordítoztak velünk mert el mertünk mosolyodni, hogy már megint mi olyan vicces, büdös kölke? Amúgy örülnék a távoktatásnak, mert az idei jegyeim már számítani fognak továbbtanulásnál, és úgy azért könnyebb ötösöket írni.
5/15 anonim válasza:
Kérdező! Szerinted a bölcsis, óvodás és az általános iskolás gyerekekre ki fog vigyázni az általad hőn állított digitális oktatás alatt? Nem mindenkinek lehet HO-os munkahelye.
Nem egyszerűbb lenne egyéni munkarendet kérned (szerzel egy orvosi papír) és nem kéne suliba járnod?
6/15 anonim válasza:
Ez komoly? Tök jo. Úgyis levelezőn akartam elvégezni az esti gimit. Bár én introvertált vagyok.
7/15 anonim válasza:
ha ez így lesz, akkor aznap megtöltöm pezsgővel a kádat és pezsgőben fürdök majd.
erre várok mióta véget ért a legutóbbi online.
8/15 anonim válasza:
de ez megint egy városi legenda kategóriás szar kamu.
Pistike erről fantáziál két menet fortnite között.
9/15 anonim válasza:
Tavaly az agyatlan barmok a Vadászati kiállítás utánra jósolták az online oktatást és mégse lett belőle semmi sem a közoktatásban.
10/15 anonim válasza:
Na de most van róla cikk is ti barmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!