Mikor lesz végre online oktatás?
2
ezt vagy azok mondják akik már dolgoznak és irigyek mert nekik nem volt online, vagy a turbóextrovertáltak akik ha 5 percet egyedül vannak akkor már full depressziósak. az online oktatás krvára nem volt használhatatlan, ezerszer hatékonyabb volt mint a jelenléti. már legalább 10 éve be kellett volna vezetni az onlinet és lebontani az iskolákat, mert a jelenléti egy elavult fos rendszer.
Tavaly érettségiztem, pontosan láttam, hogy melyik osztálytársam hogy javított vagy rontott, szóval nem a semmibe beszélek.
És az ilyenek fogják majd egyszer kitermelni az idősek nyugdíját..
Anyádék is ennyire semmirekellő, lusta, link alakok?
"ezt vagy azok mondják akik már dolgoznak és irigyek mert nekik nem volt online,"
A jelenléti oktatás sokkal jobb, az online oktatásnak még csak a hátrányát hallottam olyan szülőktől, akiknek gyerekei 1-2. osztályosok.
Ne izgulj kérdező, hamarosan olyan világ lesz, mint a Képmás című filmben, sőt, már bőr alá ültethető chippel is tudsz fizetni, ezzel ki tudod váltani a bankártyádat [link]
hamarosan már tényleg oda fogunk eljutni, hogy már semmi magántulajdonod se lesz..
"Menjenek csak szépen iskolába a diákok. Annak idején nekünk is be kellett menni, mégsem haltunk bele."
Erről beszélek!! tipikus magyar mentalitás. ha nekem szar, másnak is legyen az.
Már online oktatás van, te nem csatlakoztál be? Beírtam az igazolatlant. Egészen addig lesz online az oktatás, míg elő nem kerül a teremkulcs amit az egyik diák elhagyott. Sajnos a karbantartó úr felmondott amikor szóltam, hogy 3 órakor be kell törni az ajtót az ajtócseréhez.
Osztályfőnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!