Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mikor lesz végre online oktatás?

Mikor lesz végre online oktatás?

Figyelt kérdés
2022. szept. 2. 13:46
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
84%
És az ilyenekből mint te is kérdező, lesznek a munkaképtelen barmok. Megérett a világ a pusztulásra.
2022. szept. 2. 14:17
 12/39 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, az ég adta világon semmi bajom nem lenne az online oktatással, ha tényleg jól működne. Támogatnám is!

De közeli rokonomon (érettségi évet kezdi) látom, mennyire szar a rendszer és emiatt mennyit szív. Egy tanévnyi anyaggal van az osztálya elmaradva és ebben a tanévben fognak érettségizni! Ő maga jó tanuló, így is vért fog izzadni, ha jó eredményt akar. Ezek után egyszerűen nem hiszem el, hogy olyan jó az online oktatás.

Maga az ötlet oké lenne, a technológia is adott hozzá, csak az oktatási rendszer jelen állapotában és a kivitelezés terén ez mégis katasztrófa. Várhatod a szénszünetet, de baromira szívni fogsz miatta, még ha most nem is veszed észre.

2022. szept. 2. 14:20
 13/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne izguljatok emberek, az ilyenek, mint a kérdező fog majd 4 műszakban robotolni a gyárakba, hisz oda mindig kell ember, termelésből pedig sose lehet hiány.

Kérdező, nem kell tanulnod, 16 éves korig vagy tanköteles. Hány éves is vagy? Elmúltál már 16? Ha igen, akkor mehetsz dolgozni is, senki se kényszerít arra, hogy tanulj.

2022. szept. 2. 14:20
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
Lehet semmikor. Tavaj is hisztizett mindenki h online miatt nemtud erettsegizni mert szrt se tud. Most megint azon megy a hiszti h ne kelljen bejarni 😅 ugyse jo semmise
2022. szept. 2. 14:25
 15/39 A kérdező kommentje:

12

érdekes, nálunk kiválóan működött az online, EGYETLEN zoomos órán sem voltam jelen, mégis szinte csak ötösöket szereztem. igaz nem vagyok vallásos, de zeusztól elkezdve odinig az összes istenhez imádkozni fogok hogy legalább 3-4 hónapig online legyen, az érettségire egyedül sokkal egyszerűbb lesz felkészülnöm mint ezekkel a semmirekellő tanárokkal

2022. szept. 2. 14:27
 16/39 anonim ***** válasza:
88%
Te csak egy idegbeteg gyerek vagy, akinek még nem nőtt be a feje lágya. 😒
2022. szept. 2. 14:34
 17/39 A kérdező kommentje:
látom elfogytak az érveid. valamit ide kell böfögni hogy a tied legyen az utolsó szó
2022. szept. 2. 14:35
 18/39 anonim ***** válasza:
92%

Ha eljutunk oda, h0gy be kell zárni az iskolákat mert nem lesz mivel fűteni akkor szerintem a legkisebb gondunk is nagyobb lesz annál, hogy hogyan fogsz leérettségizni.

Addig örülj amíg jelenléti van mert addig nem nagyon gáz a helyzet.

2022. szept. 2. 14:37
 19/39 A kérdező kommentje:
én szívesebben fagyoskodok télen mint hogy bemenjek a sok hülyegyerek közé.
2022. szept. 2. 14:39
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

"én szívesebben fagyoskodok télen "

Fogalmad sincs, hogy mit beszélsz. Részeg vagy talán? A szavaidnak a jelentését se érted. Ebből is látszik, hogy agyilag mennyire éretlen és gyerekes vagy. Egy érett felnőtt ember nem mond ilyet.

Addig nagy a pofád, míg a szüleid a segged alá tesznek mindent. Majd lesz ez másképp is, mikor abból fogsz megélni, amit te keresel.

2022. szept. 2. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!