Holnap évnyitó és stresszelek emiatt, hogy nyugodjak meg?
Mitől félsz?
Kimentek az udvarra, vagy a nagyterembe, jobb esetben a sulirádióban hallgatjátok meg.
Az igazgató, meg a helyettese, meg talán a végzősök mondanak pár szót, max 40-50 perc, majd fel(Vagy le)mentek a saját termetekbe, az osztályfőnökötökkel lesz még 1-2 órátok, amin megbeszélitek a szokásos évi dolgokat (Osztálypénz, órarend, az ebben az évben rátok váró eseményeket), és ennyi, mehetsz is haza.
Pénteken pedig vagy be kell menni a rendes órákra, vagy pedig hétfőtől kezdődik a normál tanítás. Ennyi. Nem értem, hogy mi a fenétől kell fosni ennyit, ma már ez a harmadik kérdés, amit látok erről.
Holnap még nem fogtok dolgozatokat írni, emiatt ne aggódj. Semmit nem fogtok írni, max a tankönyvátvételit, de szerintem azt is jövőhéten fogják csak osztogatni.
Hát én tényleg eldobom már a hajamat is, mindössze annyit kérdeztem, hogy mitől félsz, hiszen még se dolgozat, se felelés, se semmi, és már ezt is töröltetted.
Gondolom ávósok gyereke vagy. Árulkodni azt tudsz, miközben egy kis beszari vagy! Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!