1 hónap és itt a szeptember és vele együtt az iskola kezdés. Kit milyen érzéssel tölt el ez?
Gimis koromban ilyenkor még semmilyen érzés volt, nem akartam vele foglalkozni, volt még majdnem egy hónap.
Amikor jött már a tankönyvosztás, akkor nyugtalanettem.
Viccesen fog hangzani, de nekem a 2,5 hónap sok volt a program szervezésre.
- 10 napot dolgoztam (az iskola szerződésben állt a diákszövetkezettel és biztosítottak munkát, de a sok jelentkező miatt ez csak kb 10 nap volt diákonként).
- Egy hétre elutaztunk valahova (anyagilag ennyire futotta)
A maradék időben meg dönthettem, hogy sétalgatok, Margit-szigetre kimegyek, stb, ami kicsit unalmas lett idővel vagy lemegyek a nagyszülőkhöz, ami kamaszként már uncsi volt, mert nem engedtek el sehova, csak, ha jött felnőtt, néha ott volt a bacsikám, akit el tudtam hívni biciklizni, meg néha elvittek egyet sétálni egy másik településre, de amúgy semmi, aztán eldönthettem, hogy kimegyek az udvarra vagy a házban maradok. Mivel az udvaron semmivel nem tudtam magam így lekötni, így a házban hwvertem egész nap, számítógépeztem, interneteztem.
Az egyetlen, amit engedtek az a biciklizés, de kb csak a ház előtt, nem engedték pl, hogy legalább megkerüljem a háztömböt, ez így írtó unalmas volt egy délutani programnak.
Tehát sokszor már inkább maradt az, hogy a városban maradtam és otthon punnyadtam, aztán augusztus végén rossz érzés fogott el, hogy elment a nyár és kb csak a munka meg az egy hét nyaralás az említésre méltó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!