Mit szeretnél, mivel kezdődjön a következő tanév?
Azzal, hogy elmarad a tanévnyitó ünnepség.
A gyerekeket tájékoztatja az ofő a fontosabb dolgokról, lediktálja az órarendet, ennyi bőven elég első napra.
Az nem kell, hogy kizavarjanak mindenkit az udvarra, ahol megsülsz, mert most simán lehet 30-35 fok is augusztus végén, miközben az igazgatónak szájmenése van, amire a kutya se kíváncsi, úgy, ahogy arra se, amikor elszaval pár gyerek 1-1 verset, amit valószínűleg olyan költő írt meg, aki életében nem látott iskolát belülről...
Egyetemen jobban örülnék az onlinenak, mert több időm lenne dolgozni és tanulni.
Meg sokkal egyszerűbb online publikált videóból megtanulni a dolgokat, amiket bármennyiszer átnézhetek, mintha 1x elmondanak valamit előadáson és 1x gyakorlaton, ezek után meg arra a jegyzetre kell hagyatkoznom amit úgy írtam, hogy nem is értettem mi az a dolog amit pont elmagyaráz a tanár.
Én nagyon szeretném, ha egész tanévben jelenléti oktatás lenne. A korlátozásokat/szabályokat (kézfertőtlenítő a termekben, maszk a folyosón stb) megtartanám.
Jó volt az online oktatás, viszont nagyon sok minden kellett ahhoz, hogy odáig eljussunk (sok ember halála). Féltem a családomat, barátaimat, ismerőseimet.
Az lenne a legjobb ha a következő hullám gyengébb lenne az eddigieknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!