Várjátok már a szeptembert, ezzel együtt a suli kezdést?
Igen már nagyon várom. Vége a nyári vakációnak, lehet menni újból dogát írni, reggel korán kelni, este fáradtan hazamenni stb
Csak nem nekem mert én már 30 vagyok muuhahahaha!
Egyetemista koromban én vártam ilyenkor a sulikezdést, mert imádtam a tanáraimat és az egyetemet. Nem nagyon érdekelt a nyaralás. Ha tehettem, írtam a tanároknak az írásaimmal kapcsolatban. Azóta 3 könyvem megjelent. <3
Egyetemistaként amikor jött az augusztus, már nagyon örültem, hogy hivatalosan is írhatok emailt tárgyfelvétel létszámemelés meg hasonlók miatt.
A gimit nem vártam, max pár nappal előtte felkészültem rá lelkileg és akkor kicsit jobb volt visszamenni, bár pár nap után el is múlt a varázs az első tanítási hétnél.
A tanszereket megvenni pl imádtam. Volt hogy nyár elején vettem, hogy ne a tumultus közepén kelljen augusztus bégén amikor hárman bírkóztok az utolsó akármiért, de volt hogy augusztusban vettem meg a tumultus előtt vagy olyankor amikor a szülők dolgoztak.
Imádtam megvenni a tanszereket, a legjobb az volt, ha egyedül mehettem, a családdal nem mindig volt ugyanolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!