Várjátok már a szeptembert, ezzel együtt a suli kezdést?
Figyelt kérdés
2021. júl. 6. 17:09
11/15 anonim válasza:
2# de sajnállak szerintem meg pont mi nem tudunk leülni. Főleg a kedves öregasszonyok miatt akik reggel fél 7-kor mennek boltba mert nem ér rá 9-10kor aztán ő van felháborodva hogy nem engedem át a helyem mikor előtte ő szált fel először a buszra mindenkit kilökve az ajtón de persze mögöttem van 20 hely de nem ő oda akar ülni ahova én ültem 🙂
13/15 anonim válasza:
11, nálam volt hasonló eset.
Metrópótlóra szállok fel. Törött kezü nő áll, mögötte kb 8 üres hely volt, de nem ült le.
Mindenki helyet foglalt, elindult a busz, majd pár perc múlva a két megálló között odaszólt a nő az egyik ülő embernek, hogy átadná e a helyét, aki erre nemet mondott.
Az egyik hangosabb idős nő elkezdett kiabálni, hogy valaki adja át a helyét szegény nőnek, mire kapott ülőhelyet, leült és elkezdett vígasztalhatatlanul sírni.
Nem értettem, hogy miért nem ült le akkor amikor ott volt egy csomó ülőhely, mire lellett ez a dráma.
14/15 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva??? (12 es)
15/15 anonim válasza:
Dehogy várom... Megint azokkal a szerencsétlen idióta kisgyerekként viselkedő szégyenletes osztálytársaimmal lenni egy évet? Olyan iskolában ahol programozók leszünk, ha végzünk de még csak ebbe az évbe tanultuk 11. osztályban a HTML -t? Hát kösz... Inkább ne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!