Jó lenne ha csak az oltottak járhatnának iskolába szeptembertől? az oltatlanoknak távoktatás lenne.
"végefelé tartunk a járványnak."
ezen jót röhögtem. még csak most kezdődik
De csak úgy, hogy az oltatlanok sehová máshová se.
Sem élelmiszerbolt, sem szórakozás, sem semmi. Amíg nincs beoltva, kusul otthon, még az utcára se léphet ki.
"Sem élelmiszerbolt, sem szórakozás, sem semmi. Amíg nincs beoltva, kusul otthon, még az utcára se léphet ki."
OKé..... és ha a kis település egyetlen iskolájának a háromnegyed tanári kara oltatlan és ők otthon maradnak, na akkor mi lesz a sulival?
HM?
Meg ha az amúgy is munkaerőhiányos kereskedelem és szállítmányozás összes oltatléanja otthon marad, akkor reggel milyen kenyeret fogsz megvenni? HM?
Mert a boltos otthon lesz, a sofőr otthon lesz, a pék otthon lesz-hiszen oltatlanok.
HM?
MADÁR?
6
Nekem is ez lenne a véleményem, de az ország fele nem kapta meg a 2. adagot (mert a Csúti által ugatott 5,5 millió oltott az csak első oltottat jelent...) így az ország fele kapásból oltatlan. Ha az ország több, mint a háromnegyede oltott lenne, akkor támogatnám.
Nem lesznek olyan korlátozások mint az eddigi hullámokban, csak helyi fertőzések lesznek az iskolában, úgyhogy nem lesz központilag digitális.
Max az oltatlanokat korlátozzák, amit támogatok
"csak helyi fertőzések lesznek az iskolában, úgyhogy nem lesz központilag digitális."
Szóról szóra ugyanez a maszlag duma ment 2020. szept-okt-nov között.
Aztán nov 9-én bezártak mindent...
nem tanulunk? SOHA nem tanulunk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!