Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, hogy ne szorongjak...

Mit tegyek, hogy ne szorongjak a gólyatábor puszta gondolatától?

Figyelt kérdés

Holnap lesz. Ha rá gondolok elfog a hányinger a stressztől.

Elég introvertált vagyok, nehezen barátkozom. És hű de bevállalós sem vagyok. Az alkoholfogyasztást nagyjából mellőzöm.

2022. aug. 28. 13:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Amúgy nem az alkoholfogyasztás a fő gondom. Tehát nem vagyok gázos részeg a legkisebb mennyiségtől is, csak nem vagyok oda az ízéért, hatással meg nem igazán van rám. Szóval ivós játékokból nem hiszem, hogy kimaradnék, mert nem elvi okokból nem iszom alkoholt. :D
2022. aug. 28. 15:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Alapvetően egyébként volt hozzá kedvem. Csak utolsó pillanatos para, ami az elmúlt pár napban fordult át arra, hogy aggódom miatta. :D
2022. aug. 28. 15:24
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

Nyugi, egy csomóan lesznek abban a helyzetben, amiben te. Biztos lesz pár izgulós arc, biztos lesznek akik nem isznak, a társaság egy része egész biztosan introvertáltabb, legalább egy sorstárssal csak sikerül összehaverkodnod.

Gondolj bele, hogy igazából tök felesleges előre szorongani rajta. Nem segít semmin, nem változtat semmin, semmit nem ad hozzá az élményhez, max csak elvesz belőle. Ha meg nem lesz jó élmény, akkor is csak pár napról van szó, annyit fél lábon is kibírsz, de legalább megpróbáltad és talán legközelebb bátrabb leszel. Hajrá :)

2022. aug. 28. 15:37
 14/17 anonim ***** válasza:
95%
Nyugi, semmilyen veszélyes dolog nem történhet, a többiek is ugyanígy izgulnak. Ha nem tetszik, haza tudsz menni, vedd úgy, hogy csak megnézed, milyen, aztán ha jól érzed magad, maradsz. :)
2022. aug. 28. 16:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült a golyatábor?
2022. szept. 1. 16:43
 16/17 A kérdező kommentje:

Egyébként jól. Hasznos volt, szórakoztató eddig. Még ott vagyok egyébként.

Mondjuk az egyetlen ember, aki ugyanazon a képzésen van mint én egyenlőre ellenszenves, de azt leszámítva minden jó.

2022. szept. 1. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Jól van nagyszerű,élvezd!
2022. szept. 1. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!