Mit tegyek, hogy ne szorongjak a gólyatábor puszta gondolatától?
Holnap lesz. Ha rá gondolok elfog a hányinger a stressztől.
Elég introvertált vagyok, nehezen barátkozom. És hű de bevállalós sem vagyok. Az alkoholfogyasztást nagyjából mellőzöm.
Nyugi, egy csomóan lesznek abban a helyzetben, amiben te. Biztos lesz pár izgulós arc, biztos lesznek akik nem isznak, a társaság egy része egész biztosan introvertáltabb, legalább egy sorstárssal csak sikerül összehaverkodnod.
Gondolj bele, hogy igazából tök felesleges előre szorongani rajta. Nem segít semmin, nem változtat semmin, semmit nem ad hozzá az élményhez, max csak elvesz belőle. Ha meg nem lesz jó élmény, akkor is csak pár napról van szó, annyit fél lábon is kibírsz, de legalább megpróbáltad és talán legközelebb bátrabb leszel. Hajrá :)
Egyébként jól. Hasznos volt, szórakoztató eddig. Még ott vagyok egyébként.
Mondjuk az egyetlen ember, aki ugyanazon a képzésen van mint én egyenlőre ellenszenves, de azt leszámítva minden jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!