Hát, mostmár el fogok menni. Egyrészt már befizettem a részvételt. Másrészt ha nem megyek, akkor meg azin fogok aggódni, hogy senkit nem ismerek első napon. xD
2022. aug. 28. 14:15
3/17 anonim válasza:
Akkor minek akarsz menni? Nálunk a 20 szaktársam közül talán 5-6 volt ott. Az egyetem vizsgaidőszakain kívüli rész amúgy is arról szól, hogy hogyan tudná az ember a lehető legtöbb mindent megúszni, a legkevesebb órára bejárni, stb. Erre való ráhangolódásnak tökéletes a gólyatábor skippelése.
2022. aug. 28. 14:18
4/17 anonim válasza:
Megmondom őszintén én mindkettőt kihagytam (alap és mester). A beszámolók alapján nem bántam meg.
2022. aug. 28. 14:22
5/17 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk jó lenne, ha lenne pár ottani ismerősöm az elején, ha csak 2-3 hetente fogok hazamenni a koliból. :D
Légyszi, ne a gólyatábor skippelésével győzködjetek.
2022. aug. 28. 14:24
6/17 anonim válasza:
Menj el de ha lesz valami kínos vetkőzős vagy ivós játék, ne sírjon a szád, hogy nem akarsz benne résztvenni.
2022. aug. 28. 14:35
7/17 anonim válasza:
Hát akkor a gólyatábor nem neked való.
2022. aug. 28. 14:42
8/17 A kérdező kommentje:
Bszki ezekkel a válaszokkal nagyon ki lettem segítve. Kösz...
2022. aug. 28. 15:07
9/17 anonim válasza:
Elmész, legalább látod, hogy milyen. Én is kihagytam, kb egesz egyetem alatt csak magányosan tengődtem, nem volt kellemes. Valószínűleg ezen a gólyatábor sem változtatott volna semmit, de az elején biztos jól jött volna egy-két ismerős arc. Barátnőm tavaly volt, ő nem élvezte különösebben, de kibírta és van 1-2 kellemesebb emléke. Olykor jól jön a jövőre való tekintettel, hogy megismersz pár felsőbbévest. Próbáld elengedni magad, ebben segíthet a pia, ne légy annyira ellene, nem attól a pár felestől fogja megadni magát a szervezeted. Félni nem kell semmitől, csak egy pár nap. Legalább nagyjából megismered majd, hogy milyen környezet vár rád az elkövetkezendő években.
2022. aug. 28. 15:19
10/17 anonim válasza:
Kezdés előtt verj be pár felest, és talán fel fogsz oldódni. Mást nem lehet mondani, ha olyasmin szeretnél részt venni amin valójában nem is szeretnél, akkor arra nem igazán lehet jó tanácsot adni.
Vagy esetleg reménykedj abban, hogy más is lesz hozzád hasonló, keress valaki zárkózottnak látszó személyt, akivel ketten elbeszélgethettek az eseményektől távol és akkor a többiek már talán nem akarnak semmibe bevonni titeket. Bár ennek így pont annyi értelme van, mint ha ott se lennél...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!