Ma megyek gólyatáborba, nektek milyen programok voltak? Be kellett mutatkozni? De hogy kéne? Hogy sikerült beilleszkedni? Nehéz volt?
Sziasztok, eléggé izgatott vagyok, mivel végre gimnáziumba megyek, és ma lesz a gólyatábor. Van egy barátnőm akivel Messengeren barátkoztam össze, meg a többivel is valamennyire jóba vagyok, de mégis félek megnyilvánulni.
Hátha megnyugtat egy kicsit hogyha leírnátok nektek milyen programok voltak, és hogy sikerült beilleszkedni.
Ne izgulj, csak élvezd. Lesznek játékok, ivás, tánc. Semmi sem kötelezô.
Hipp-hopp harminc leszel és vágyakozva tekintesz vissza az egyetemi évekre.
Csapat feladatok, pl sorverseny, ügyességi feladatok, filmnézés, strand, ha van közelben vmi bowling pálya vagy hasonló.
Illetve nyilván kamaszokrol van szó, így este tuti fent lesztek.
"Hipp-hopp harminc leszel és vágyakozva tekintesz vissza az egyetemi évekre."
Dehogy tekintek rájuk vissza. Szívás és szenvedés volt az a rengeteg év!
Játékokkal mutatkoztok be. Max az elején elmondatnak veletek 1-2 mondatot, amire úgy sem figyel senki, mert vagy izgul, hogy mit mondjon, amikor sorra kerül, vagy azzal van elfoglalva, hogy meleg van, fáradt, vagy egyszerűen úgy berúgott már az odaúton.
A többi meg olyan, hogy csapatépítő játékokat játszotok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!