Milyen közös ismerkedős programokat szervezzünk a gólyáinknak a kollégiumba?
Idén a mi feladatunk a gólya lányoknak segíteni beköltözni a kollégiumba. Ezen kívül szeretnénk velük többet is foglalkozni, hogy ne olyan semmilyen legyen a kapcsolatunk, mint anno nekünk a mentorainkkal. Ezért több ismerkedős programot is szerveznénk, maximum 1 órás időkeretekben a kolin belül. Ezeken a foglalkozásokon miket tudnánk csinálni? (ami abszolút nem extrém, kicsit vicces az lehet), de első sorban nem a leégetésükről szólna, hanem hogy nyíljanak meg, ismerjük meg egymást, és ne féljenek ebben az új közegben.
Előre is köszönöm a segítséget!
Mentek egy kört: hogy hívnak, honnan jöttél, mi szeretnél lenni, egy érdekesség magadról. Tehát mindenki bemutatkozik. Aztán jönnek a játékok, vagy mindenkivel vagy kis csoportokban. (Nem kell alkoholizálni,de egy gyenge fröccs is segíthet feloldódni.)
0. Ezt az ismerkedést csináljátok meg szintenként is kis rágcsával, üdítővel, sütivel. A többi szint általában játszik, mi a kör után kötetlen beszélgetésre térünk át. Jelentsétek ki, hogy bárki bárkihez lépjen oda bátran. Pláne a felsőévesek a gólyákhoz.
1. Körben álltok. Elmondod az előtted lévők nevét. Az első csak a saját mondja. Anna. A második elmondja, hogy Anna, majd a sajátját:Zoli. A harmadik: Anna, Zoli, "Én". Az utolsónak már mindenki nevét végig kell mondania.
2. Körben álltok. Egy valaki áll középen. Rámutat valakire, az leguggol. Akik a két oldalán állnak, nekik meg kell mondani egymás nevét. Aki lassabb/nem tudja, az áll középre.
3. Körben álltok. Mindenki nyújtsa előre a két karját és csukja be a szemét. Egyszerre mindenki induljon befele, középre és fogja meg valakinek a kezét, akihez először hozzáér. Nyissátok ki a szemeteket és bogozzátok ki magatokat, de ne engedjétek el egymás kezét.
4. Szintreggeli/Kolireggeli.
5. Szint vacsora/kolivacsira. Akár úgy, hogy mindenki/szobánként főz/süt valamit.
nem tom én tavaly voltam kolis két koliban is (magam kértem az áthelyezésem) de egyik helyen se volt semmiféle ismerkedős lószarság.
mondjuk nem is vettem volna részt de nem is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!