Ma megyek gólyatáborba, nektek milyen programok voltak? Be kellett mutatkozni? De hogy kéne? Hogy sikerült beilleszkedni? Nehéz volt?
Sziasztok, eléggé izgatott vagyok, mivel végre gimnáziumba megyek, és ma lesz a gólyatábor. Van egy barátnőm akivel Messengeren barátkoztam össze, meg a többivel is valamennyire jóba vagyok, de mégis félek megnyilvánulni.
Hátha megnyugtat egy kicsit hogyha leírnátok nektek milyen programok voltak, és hogy sikerült beilleszkedni.
Elnézést kérek a félreolvasásért,ebben az esetben korrigálom a hozzászólásomat.
Játékokkal mutatkoztok be. Max az elején elmondatnak veletek 1-2 mondatot, amire úgy sem figyel senki, mert vagy izgul, hogy mit mondjon, amikor sorra kerül, vagy azzal van elfoglalva, hogy meleg van, fáradt.
A többi meg olyan, hogy csapatépítő játékokat játszotok.
Amúgy nálunk voltak gyerekek akik 15 évesen keményen ittak. Volt olyan lány, akit a gólyabálra nem engedtek be a többiek,mert a lány hulla részeg volt és az iskola épülete előtt hányta el magát, szóval az ő érdekében nem engedték így a tanárok elé.
Olyan lány is volt, aki a kiránduláson itta magát a sárgaföldig és azért nem rúgták ki, mert az ofő mellett a tesitanár volt a kísérő, aki titokban tartotta az egészet, falazott a lánynak.
+ volt 1-2 gyerek, aki a házibulikon mindig bepiált.
Sőt ebben a korban sok kíváncsi kis kamasz iszogatott együtt,hogy megtudja, milyen.
Szóval nekem nem nagyon furcsa egy részeg 14-15-16 éves látványa.
Köszönöm a válaszotokat, egyébként nemrég jöttem haza, és nagyon nagy élmény volt:D
A 12# válaszolónak annyit, hogy lehet egy táborba voltunk (természetesen te hamarabb:D), mert ugyanezek a “feladatok” voltak nálunk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!