Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Ma megyek gólyatáborba,...

Ma megyek gólyatáborba, nektek milyen programok voltak? Be kellett mutatkozni? De hogy kéne? Hogy sikerült beilleszkedni? Nehéz volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok, eléggé izgatott vagyok, mivel végre gimnáziumba megyek, és ma lesz a gólyatábor. Van egy barátnőm akivel Messengeren barátkoztam össze, meg a többivel is valamennyire jóba vagyok, de mégis félek megnyilvánulni.

Hátha megnyugtat egy kicsit hogyha leírnátok nektek milyen programok voltak, és hogy sikerült beilleszkedni.

2021. aug. 19. 06:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
*ittak
2021. aug. 19. 13:20
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk úgy kezdődött, hogy a buszban már ismerkedtünk egymással, de egy részünk már ismerte egymást osztálycsoportból. Mikor odaértünk az of-vel összegyűlt az osztály, majd el kellett mondani a neved és mondani magadról néhány dolgot, amiről meg tudnak jegyezni. pl a hobbid, eredmények, stb. Aztán csapatokba lettünk osztva, itt a csapatokban mind2 osztályból voltak. Főként csapatban dolgoztunk. Volt 2szer reggeli torna, haldoklásig futottunk. Volt egy éjszakai feladat, felvertek, hogy tűz van, kint pedig aztán az éjszakában feladatokat oldottunk. Az egyik helyen ki kellett egymást sminkelni (lányok csukott szemmel). Másik helyen gyertyákat kellett vízipisztollyal eloltani, az erdőben 1 zseblámpával cetliket keresni, feladvány, ilyesmik. Volt olyan, hogy egy színdarabot kellett előadni, a fiúkat lánynak öltöztette kb mindenki, sminket is kaptak. Just dance is volt. Éneklés egy csomó, számháború. Meg folyamatosan a mi a neved? Melyik osztály? Kérdések.
2021. aug. 19. 13:34
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi érdekes. Nálunk simán csak el ment 2 nap a semmire. Ráadásul éjjel még aludni se tudtam, mert a szoba lakóinak háromnegyede jó ötletnek tartotta, hogy éjjelente futkározzon kinnt össze-vissza. Semmi céljuk nem volt, de ha láttak közeledni valakit, futottak vissa a szobába...
2021. aug. 19. 14:36
 14/16 anonim ***** válasza:
88%

Elnézést kérek a félreolvasásért,ebben az esetben korrigálom a hozzászólásomat.

Játékokkal mutatkoztok be. Max az elején elmondatnak veletek 1-2 mondatot, amire úgy sem figyel senki, mert vagy izgul, hogy mit mondjon, amikor sorra kerül, vagy azzal van elfoglalva, hogy meleg van, fáradt.

A többi meg olyan, hogy csapatépítő játékokat játszotok.

Amúgy nálunk voltak gyerekek akik 15 évesen keményen ittak. Volt olyan lány, akit a gólyabálra nem engedtek be a többiek,mert a lány hulla részeg volt és az iskola épülete előtt hányta el magát, szóval az ő érdekében nem engedték így a tanárok elé.

Olyan lány is volt, aki a kiránduláson itta magát a sárgaföldig és azért nem rúgták ki, mert az ofő mellett a tesitanár volt a kísérő, aki titokban tartotta az egészet, falazott a lánynak.

+ volt 1-2 gyerek, aki a házibulikon mindig bepiált.

Sőt ebben a korban sok kíváncsi kis kamasz iszogatott együtt,hogy megtudja, milyen.

Szóval nekem nem nagyon furcsa egy részeg 14-15-16 éves látványa.

2021. aug. 19. 14:46
 15/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat, egyébként nemrég jöttem haza, és nagyon nagy élmény volt:D

A 12# válaszolónak annyit, hogy lehet egy táborba voltunk (természetesen te hamarabb:D), mert ugyanezek a “feladatok” voltak nálunk is.

2021. aug. 21. 15:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Lehet, bár ezek szerintem viszonylag tipik ötletek :)
2021. aug. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!