Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Gimis gólyatáborban este fent...

Gimis gólyatáborban este fent maradtak a lányok és a fiúk?

Figyelt kérdés
Mármint hogy takarodó után csinaltatok meg valamit? Ha igen jöhetnek sztoryk. Meg, hogy ilyenkor 1-2nap után mennyire van összeszokva a társoság?

2020. okt. 30. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Kb 11 éves történet, haver szerzett sört, megittuk, utána kilógtunk a koliból az utcára (átmásztunk a kerítésen) az idősebb ismerősökkel beszélgettünk kb ennyi, a társaság már előtte is összeszokott volt mivel 8 évig évfolyamtársunk volt 1-2 ember kivételével mindenki...
2020. okt. 30. 13:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt takarodó, konkrétan hajnalig fent tartottak minket. Azért mert vacsora után este 11-ig volt buli, koncert. Majd pedig indultak az éjszakai túrák az erdőben, közben a többi csapatnak is voltak feladatai, így szerintem hajnal 4 biztos volt, mire mindenki elaludt.

Nálunk nem osztályonként volt a szobabeosztás, hanem teljesen random. Talán 10-12 fős szobák voltak, ebből 2 végzős volt, mint "szobefelelősök", a többiek mi, gólyák, de az évfolyamból vegyesen.

2020. okt. 30. 13:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem voltam gimisként gólyatáborban, mert 8osztályosba jártam, de velünk együtt volt egy gimis osztály is, aki akkor volt gólyatáborban, mint mi.

Amit láttunk belőle, nagyon botrányos dolgokat ők sem csináltak. Volt takarodó amúgy, és igyekeztek is a tanárok komolyan venni, de amikor lehetett, kb. mindenki letojta. Amúgy volt ebből botrány az egyik későbbi évben, hogy az egyik csapat (amúgy épp a kis 5.-esek) lebukott - amikor nem tudtak időben elmenni zuhanyozni, hogy addig ne unatkozzanak, akkor a vezetőjük elkezdett nekik gitározni, és az egyik vadparasztabb típusú tanárral összetűzésbe kerültek emiatt, és a srác kb. egy héttel sulikezdés előtt átment egy másik gimibe.

Amúgy kb. ilyesmik voltak, hallomásból is - nem voltak részeg dajdajok meg dugás orrba-szájba, de zenélés, táncolás, bulizás, beszélgetés volt, és 1-1 sör vagy cider azért lement.

2020. okt. 30. 14:29
 4/5 SAMpernatural ***** válasza:
mi ébren voltunk , "elfoglalták" a szobánkat ,szét dobálták a cuccunkat és így a tábortűznél ültünk ,aztán bekéredzkedtünk a leendő osztály társainkhoz
2020. okt. 31. 06:59
 5/5 SAMpernatural ***** válasza:
mert nem osztályonként voltunk a házakban/szobákban hanem vegyesen sajna és nagyon szemetek voltak azok akik be jöttek
2020. okt. 31. 07:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!