Mi lenne szerinted, ha nem lenne kötelező iskolába járatni a gyerekeket?
Figyelt kérdés
2022. júl. 10. 07:30
11/18 anonim válasza:
#1 Azt hiszed, akkor jobb oktatást kapnának?
Akkor arra panaszkodnának.
12/18 Senior Séf válasza:
Mi lenne? Rémálom! Így is rengeteg a funkcionális analfabéta, és egyre nő a számuk. Most képzeld el, mi lenne, ha csak az menne suliba, akinek kedve van. Felnőnél és nem találnál beszélgetőpartnert (hogy más ne is említsek), mert szinte mindenki a nívód alatt lenne. Bár a kérdés valószínűleg pont azért íródott, mert neked se lenne iskolába járni.
13/18 bubanat2 válasza:
Mi lenne?
Még több hülye gyerek lenne.
14/18 anonim válasza:
Hülye lenne és nem vinné semmire.
16/18 anonim válasza:
A szülők akkor is beíratnák őket, legfeljebb akkor rengetegen lógnának, össze-vissza járnának, és sokan abbahagynák, összegezve sokkal több lenne az utcákon a fiatal csavargó, bűnöző, semmirekellő.
17/18 anonim válasza:
Én erre csak annyit mondok, hogy hálát adnék annak, aki visszaadná nekem azt a 12 évet, amit végig kellett szenvednem az iskolarendszerben. Ekkora baromságot, bűnöző, meg semmirekellő... Pont az iskolarendszer teszi azzá, akinek megvannak a hajlamai. Gondolom iskolai bántalmazásról nem hallottál, 16-os. Nagyon érdekelte a pedagógusokat... Többet tanultam volna a saját földjükön dolgozó nagyszüleimtől, s nem váltam se bűnözővé, se lelkironccsá. Sőt, boldogabb lennék most.
18/18 anonim válasza:
18-as a szüleid át kellett volna írassanak egy másik iskolába. Vagy nem mondtad el nekik, hogy bántalmaznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!