Aki nem szereti a gyerekeket, az rossz ember?
Más kérdés hogy mások gyerekeid nem szereted, vagy a sajátod, vagy a családtagjaiét.
Egyébként én úgy vagyok a gyerekkel mint a zsiráffal: szép- szép, de otthonra nem kellene!
:-)
Nem,nem rossz ember.
Az emberek nagy része téves hitben van.Attól még,hogy valaki gyerek nem várhatják el,hogy rajongjanak érte...
Szerintem idegesítőek.Van egy húgom.Ameddig benem töltötte a 6. életévét egyszerűen nem bírtam vele foglalkozni.Nem tartottam cukinak.Közönbös volt a számomra.Mára azért már tudok vele foglalkozni akár 2 órán keresztül egyhuzamban,viszont ennél többet nem bírnék.Alacsony a tolerancia küszöböm.
Nem utálom a gyermekeket,csak egyszerűen nincsen hozzájuk türelmem.
N22
hát magyarul azt jelenti, hogy több rossz érzést okoz a gyereknek a hülyeségei, mint jó érzést az ami a gyerekben jó
az, hogy így reagáltak, meg csupa emberismerettel elkerülhető lett volna, ez a reakció egy társadalmi véleményen alapult, amit a többség ereje(érdekes jelenség) erősen táplál
hű de szépen fejeztem most ki magam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!