Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rossz ember vagyok?

Rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Meg akarok valtozni. 16 evesen mindenki r****cnak tart. Cigizek es minden hetvegen kocsmaba jarok. Mindig mas fiuval kavarok (szuz vagyok) de senki nem hiszi el. Eleg nepszeru vagyok a sulimba.. Meg a varosba is. Jo beismerem a hibaimat, tisztaba vagyok vele, ugyhogy. Legyszives ne oltogassatok. Hogyan tudnek megvaltozni? Valaki volt mar hasonlo helyzetbe?

2015. dec. 27. 10:39
1 2
 1/12 anonim válasza:
Tedd le a cigit.Ne bulizz minden hétvégén és ne kavarj srácokkal.
2015. dec. 27. 10:40
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom. Konnyu ezt mondani. Nem vagyok raszokva a cigire. De megis igenylem a tarsasagot. Mar elhataroztam h megjavulok, de ez nem ilyen egyszeru
2015. dec. 27. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Letudod tenni a cigit?Az hogy kocsmába jársz még nem nagy gond,de ne rúgj be annyira,hogy azt se tudd hol vagy.A fiúkról meg annyi,hogy elég ha csak egy fiúval ismerkedsz,ne tegyél olyat,amiről azt gondolnák rólad,hogy könnyűvérű vagy.Ha heti 1x vagy 2x jársz el,akkor nem nagy gond.
2015. dec. 27. 10:53
 4/12 anonim ***** válasza:

Már az hatalmas dolog hogy merted meglátni saját hibáidat, és látod ezek a dolgok nem a helyes irányba viszik az életutadat, + még sok szenvedést is okoznak neked, és a környezetednek is. Ebből a belátásból már meríthetsz energiát hogy változtass rajta, és ne csak magadért másokért is.. Bocs hogy ezt mondom de még elég fiatal vagy, szerintem pont most kezded megtalálni igazi önmagad, ne hagyd hogy a külvilág hatást gyakoroljon rád. Higgy önmagadban! Belül mindig érezzük mi a helyes út de nehéz tartani a helyes irányt. A cigiről meg annyit hogy még nem szokhattál rá szerintem nagyon (én 2 év után simán abbahagytam), de gondolom érzed már hogy függőséget okoz. Jobb ha még most hagyod abba mert később csak rosszabb lesz a helyzet.

Sok sikert, kitartás, kellemes ünnepeket!

2015. dec. 27. 10:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Ja azt elfelejtettem mondani a ciginél az a fontos hogy NE GONDOLJ RÁ! Ezt úgy kell csinálni ha eszedbe jut pl. hogy cigizned kellene akkor ezeket kipróbálhatod egyenként ha nem válik be az egyik próbálhatod a többit:

-gondolj valami vele ellentétes szép, jó dologra

-lásd hogy milyen kárt problémát okozhat az életedben és a szervezetedben

-ne foglalkozz a megjelenő vággyal, ne törődj vele ne vedd figyelembe

-gondold végig mi az ami eszedbe juttatta, milyen gondolatsor vezetett odáig hogy megjelenjen a vágy

-lelki erővel próbáld meg megakadályozni hogy rágyujts

Bocsi ha kicsit "érdekes,, a hozzáálásom de nekem ezekkel a módszerekell sikerült, ezért gondoltam hátha neked is segíthet.

2015. dec. 27. 11:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Beláttad a hibáid ez az első lépés volt
2015. dec. 27. 11:07
 7/12 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, nem feltétlenül kell mindenről leszoknod csak mert másnak nem tetszik. Ez a te életed! Amennyiben Téged nem zavar, nem tesz tönkre és mellette vannak hasznos, jövőt építő elfoglaltságaid, nem buksz a suliban, akkor oké.
2015. dec. 27. 11:10
 8/12 anonim ***** válasza:
én is hasonló vagyok, de nekem fontos a népszerűség, a partyk, a helyes srácok, meg minden, suliban jó tanuló vagyok, nem szeretnék még változni, majd olyan 23 évesen kb.
2015. dec. 27. 12:28
 9/12 anonim ***** válasza:
Keress teljesen uj tarsasagot es valami hobbit, ami lekot sulin kivul.
2015. dec. 27. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:

Ilyen egy tök normalis tinédzser.

Ha, mindaz amit csinalsz, nem megy a tanulas rovasara, akkor miert akarsz valtoztatni rajta?

Mas azert küzd, hogy nepszerü legyen, te mar az vagy.

A cigi nem jo, en ennyi idös voltam, mint te, mikor elkezdtem cigizni.

Ma, 35 evvel kesöbb mar le sem tudnek rola szokni.

2015. dec. 27. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!