Rossz ember vagyok?
Már az hatalmas dolog hogy merted meglátni saját hibáidat, és látod ezek a dolgok nem a helyes irányba viszik az életutadat, + még sok szenvedést is okoznak neked, és a környezetednek is. Ebből a belátásból már meríthetsz energiát hogy változtass rajta, és ne csak magadért másokért is.. Bocs hogy ezt mondom de még elég fiatal vagy, szerintem pont most kezded megtalálni igazi önmagad, ne hagyd hogy a külvilág hatást gyakoroljon rád. Higgy önmagadban! Belül mindig érezzük mi a helyes út de nehéz tartani a helyes irányt. A cigiről meg annyit hogy még nem szokhattál rá szerintem nagyon (én 2 év után simán abbahagytam), de gondolom érzed már hogy függőséget okoz. Jobb ha még most hagyod abba mert később csak rosszabb lesz a helyzet.
Sok sikert, kitartás, kellemes ünnepeket!
Ja azt elfelejtettem mondani a ciginél az a fontos hogy NE GONDOLJ RÁ! Ezt úgy kell csinálni ha eszedbe jut pl. hogy cigizned kellene akkor ezeket kipróbálhatod egyenként ha nem válik be az egyik próbálhatod a többit:
-gondolj valami vele ellentétes szép, jó dologra
-lásd hogy milyen kárt problémát okozhat az életedben és a szervezetedben
-ne foglalkozz a megjelenő vággyal, ne törődj vele ne vedd figyelembe
-gondold végig mi az ami eszedbe juttatta, milyen gondolatsor vezetett odáig hogy megjelenjen a vágy
-lelki erővel próbáld meg megakadályozni hogy rágyujts
Bocsi ha kicsit "érdekes,, a hozzáálásom de nekem ezekkel a módszerekell sikerült, ezért gondoltam hátha neked is segíthet.
Ilyen egy tök normalis tinédzser.
Ha, mindaz amit csinalsz, nem megy a tanulas rovasara, akkor miert akarsz valtoztatni rajta?
Mas azert küzd, hogy nepszerü legyen, te mar az vagy.
A cigi nem jo, en ennyi idös voltam, mint te, mikor elkezdtem cigizni.
Ma, 35 evvel kesöbb mar le sem tudnek rola szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!