Rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Meg akarok valtozni. 16 evesen mindenki r****cnak tart. Cigizek es minden hetvegen kocsmaba jarok. Mindig mas fiuval kavarok (szuz vagyok) de senki nem hiszi el. Eleg nepszeru vagyok a sulimba.. Meg a varosba is. Jo beismerem a hibaimat, tisztaba vagyok vele, ugyhogy. Legyszives ne oltogassatok. Hogyan tudnek megvaltozni? Valaki volt mar hasonlo helyzetbe?2015. dec. 27. 10:39
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2015. dec. 29. 19:12
12/12 Bobi69 válasza:
"Pokolra jutsz, pokolra jutsz és megdöglesz!! \Mr. Garrison\
Kezdj el sportolni, vagy csinálj valami, de tényleg valami mást. Az se mindegy, hogy kikkel jársz kocsmába, ha ilyen részeg kanokal akkor lehetőleg ne menyj, vagy ha mész is ne basz be. Hogy ha ilyen baráti társaságal meg sok barátnővel, és nem csinálsz semmit ott csak beszélgetsz és iszol szolidan akkor akár mehetsz minden hétvégén is. De ha így megy továnn ahogy leírtad akkor nem sokáig maradsz szűz. De nem vagy rossz ember csak túlzásba viszed a bulit. Ne nagyon kavarj, mert most még te is belátad, hogy ez rossz, és a kocsaban is lehet kevesebet ínni :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!