3/9 anonim válasza:
Semmi :D
Nekem volt olyan hogy azt mondtak ha nem megyek el ev elejen igazgatoit kapok, szerinted kaptam?
Bar igy a mostani fejemmel elmennek, jobb kerulni a bajt. Nem vett rad jo fenyt a tanarok elott ha nem mesz el. Pl lehet hogy emiatt nem fogjak neked megadni a kettest matekbol
4/9 anonim válasza:
Legutoljára negyedikes koromban voltam tanévzárón. Sosem történt semmi.
7/9 anonim válasza:
ált isk alsó tagozatban voltam évzárón utoljára.
soha semmi se történt. a tanárok is csak nézik mit mutat a naptár és nem azt, hogy X Pistike ott van-e.Leszarják.
8/9 anonim válasza:
A szorgalmi időszak lezárulásával az időszak is lezárul, amikor kötelező jelleggel meg kell jelenned az iskolában vagy egy iskola által szervezett programon. Ha a szorgalmi időszak június 15-én lezárul, onnantól kezdve neked nem kötelességed megjelenni az iskola által szervezett rendezvényen, egészen a következő tanév elejéig. Mivel a tanévzáróünnepség június 15 és szeptember 1 közé esik, amikor véget ért az egyik tanév, de nem kezdődött el a másik, neked hivatalosan nincs dolgod az iskolában és ennek köszönhetően nem von maga után negatív következményeket, ha kihagyod.
9/9 anonim válasza:
Hármas, olyan nincsen, hogy emiatt nem adják meg. Egyrészt azért mert van 800 másik diák, és következő év végére pont el fogja felejteni, hogy ki volt évzárón és ki nem. Másrészt matek... Hát elég könnyen ki lehet számolni, hogy hármasra vagy négyesre végez az ember, ha nem egész átlag jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!