Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz ha sportcipőbe megyek...

Gáz ha sportcipőbe megyek évzáróra? ×D

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok és ma jöttem rá h az a cipőm amibe járni szoktam ilyenekre nem jó rám. Nem mentünk el a boltba. :D Van egy fekete műbőr cipőm nagyon gáz ha abba megyek?:$ :D

Tudom h sok a nevetős fej de röhögök magamon h milyen szerencsétlen vagyok :S :D de ez komoly! És am én sem tom h miért ma van...így elhúzni :S

2010. jún. 22. 15:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nincs egy barátnőd, aki kölcsönadna egyet neked?? Sztem a sportcipő eléggé ciki egy ünnepélyre.
2010. jún. 22. 15:41
 2/14 anonim ***** válasza:
49%

szerintem gyömöszöld bele a lábad. :D én is úgy csináltam, mert rám is kicsi volt az ünnepi cipőm. hát nem volt kényelmes, elhiheted :S

14L

2010. jún. 22. 15:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Ünneplő ruha + sport cipő = Ocsmány.

Marad a gyömöszölés.

2010. jún. 22. 15:49
 4/14 anonim ***** válasza:
hacsak nem hosszú szárú nadrágban mész, ami amúgy is eltakarná, inkább maradj az ünnepinél...max átveszed az évzáró idejére, hazamenni mehetsz a kényelmesben is:P
2010. jún. 22. 15:53
 5/14 anonim válasza:

szoknyával semmi kép ink menj el a kinaiba

nadrággal ha nincs más jobb

2010. jún. 22. 16:30
 6/14 anonim ***** válasza:

ha csak elvinnéd a cipőt és ott vennéd át?:S

Bár már biztos elindultál:S

2010. jún. 22. 17:06
 7/14 A kérdező kommentje:

Dehogy gáz :D

Kb 5 perc volt (mindenkinek a saját termébe kellett menni) nem beszélt az igazgató meg nem volt semmi ünnepség. Valaki csak simán hétköznapi ruhába ment. :D

2010. jún. 22. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Ez egy komoly iskola lehet...
2010. jún. 22. 19:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Mi ballagtattuk a 8.-osokat. Nálunk komolyan szokták venni az ünneplőt. Fekete csőgatyát, kete Nike műbőrt meg fehér inget vettem fel.:D Nem szóltak
2010. jún. 22. 19:28
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát amúgy mindig ünneplőbe szokott mindenki menni. De most nem beszélt az igazgató meg senki és semmi nem volt. 1. év volt úgy, hogy mindenkinek a termében volt. Annyi volt az egész, hogy tanárnő kijelentette, hogy majd a suli 1. napján elmegyünk fagyizni mert utolsó nap nem voltunk, mindenkinek odaadta a bizonyítványt és jöttünk haza :D
2010. jún. 22. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!