Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik összeállítás lenne jó...

Melyik összeállítás lenne jó évzáróra?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Holnap lesz a tanévzáró,de nem tudom mit vegyek fel. Anyukám ragaszkodik a fehér blúz,fekete aljhoz,de mivel nagyon rosszul áll rajtam a fehér blúzom én elvetem az ötletet. Helyette ezekre gondoltam: van egy ehhez hasonló blúzom,csak selyem és élénkebb színe van: [link]

A sötét szürke cicanadrágommal.

Vagy van egy ilyen ruhám: [link] Első sor első. Csak nem annyira csillámos.

A fehér blúz semmi kép sem jó,mert pici rajtam. :S Szeirntetek azért megfelelne ezekközül valamelyik? Előre is köszönöm!!!

15L

2011. jún. 14. 19:45
 1/8 anonim ***** válasza:
Szép az ing, de nem illene hozzá cicanadrág. Inkább vedd fel a fekete alsót, amiről írtál. A ruha is szép :) de ez csak egy évzáró - gondolom a sajátod. Nem kell annyira kiöltözni.. szerintem.
2011. jún. 14. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:

szerintem ne a 2. legyen az túl hivalkodó egy tanévzáróra.

nekem az a fodros blúz nem tetszik ,szerinted jól mutatna egy cicanadrággal? eleve nem is takarná a fenekedet ami ultragáz egy cicanadrád viselésénél.

esetleg ha a 2.hoz lenne egy rövidebb blézerhez hasonló ujjatlan felsőd,akkor talán tűrhető lenne de szerintem kicsit szolidabban kéne felöltöznöd

2011. jún. 14. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor a fekete nadrágot húzom fel hozzá,bár a színéhez nem nagyon megy,mert sokkal sötétebb és másabb mint a képen lévő :S A cicanadrág ilyen csak nincs a farzsebén pillangó: [link]
2011. jún. 14. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:

értem ,azt hittem hogy olyan leggingses ,akkor fekete farmer

hu nem fogsz megsülni?

2011. jún. 14. 20:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem farmer csak farmerhatású,mint a képen. Hát remélem nem :S Azért felpróbáltam még a fehér ingemet,de szörnyű :D :/ Csak attól félek,hogy offőm beszól,mert már többször is volt gondja a ruháimmal:/
2011. jún. 14. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
csúnya az az ing! nem kicsit, nagyon ! inkább a fekete ruha. és sztem nem túlzás.
2011. jún. 14. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
Uhh szegény:S Az a blúz sztem szörnyen gáz, a ruha meg hivalkodó, kinéznek ilyenben egy nyamvadt évzáróról. Ha van még időd, akkor inkább vegyél egy egyszerű fehér inget, az jó lesz máskorra is.
2011. jún. 14. 22:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Végülis a fekete ruhában mentem. :) Barátnőimnek és volt hasonló és összeöltöztünk.Még az offőnk is ilyesmiben volt szóval jól alakult az egész :)
2011. jún. 15. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!