Szerintetek gáz lesz, ha így megyek holnap évzáróra?
Figyelt kérdés
Szakmunkásképzőbe járok, holnap lesz az évzárónk, de nem szeretnék most kiöltözni öltönybe.
Felvennék egy farmert, pólót, pulóvert és egy cipőt.
Szerintetek lesz belőle szitu, ha így megyek el?
2010. jún. 23. 19:09
1/9 anonim válasza:
Nem bírsz ki egy órát öltönyben? Szerintem nagyon gáz, ha ilyen cuccban mész el...
2/9 anonim válasza:
Ing farmerral? és alávehetnéd a pólót, vagy egy ujjatlant. Aztán amint vége a felhajtásnak le is veheted az inget. =)19L
3/9 A kérdező kommentje:
A-A...szívesebben ragaszkodnék az én ötletemhez! :D
Úgy is fúj a szél, úgyhogy full mindegy mit veszek a pulcsi alá, mert úgysem fogom levenni.
2010. jún. 23. 19:33
4/9 anonim válasza:
valami hasonlo évzáro lesz :D? [link]
5/9 A kérdező kommentje:
HeHe! :D
Nem, a suli udvarán kerül megrendezésre.
2010. jún. 23. 20:36
7/9 anonim válasza:
Nem baj, de számít arra, az ofő szentbeszédre. Mondjuk mi osztályfőnökit kaptunk, ha nem mentünk szép ruhába.:D:D
8/9 anonim válasza:
Én évnitóra mentem trikó rövidgatyában és beugatott az igazgató
9/9 anonim válasza:
Én önként mindig ünneplőben mentem (nem azért mert stréber voltam, vagy szerettem a sulit), soha nem értettem főleg lányoknál amikor arra az egy alkalomra nem lehetett normálisan felöltözni, hanem egy segg-cici villantó jobb esetben fekete fehér v. szürke cuccban beesni. Szerintem ha már farmer legyen fekete, és vegyél hozzá egy fehér inget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!