Mit vegyek fel évzáróra?
Figyelt kérdés
9.-es vagyok és lány. mehetek hétköznapi ruhába vagy ünneplőbe menjek? baj lenne ha nem öltöznék ki?2011. jún. 21. 13:46
1/7 anonim válasza:
én soha nem öltöztem ki:D max fehér felsőt és sötét nacit vettem fel.
Szerintem ha felveszel egy latex,vagy cica nacit és vmi világos felsőt gond nem lenne..
bár 9-edikes vagy lehet elvárják,hogy kiöltözz:)
2/7 anonim válasza:
Öltözz ki! Hétköznapi ruhában szerintem tiszteletlenség lenne elmenni. Ha nem is a klasszikus fehér blúz- fekete szoknya kombót választod, azért fehér felső (nem top, hanem rendes felső) és fekete szoknya/ nadrág legyen rajtad!
3/7 anonim válasza:
Baj nem tudom, hogy lenne-e, ez az iskoládtól függ. Mindenesetre illetlenség. Ne azért öltözz ki, mert különben baj lesz, hanem azért, mert megtiszteled az iskolát, aki téged tanít/nevel.
4/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképp öltözz ki! Legalább egy fehér blúzt és egy fekete csőnacit vegyél fel, ha nem akarsz szoknyába vagy ilyesmibe, de színesen ne öltözz meg amúgysem illik!
5/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem kombinálj egy kicsit... nem kell kiöltözni hogy fehér blúz és fekete szoknya... Bár ha ragaszkodsz ezekhez a dolgokhoz akkor csináld kicsit lazábbá... Mondjuk fehér topp és fekete sort vagy rövid gatya vagy akár hosszú gatya. Aztán ott vannak a kiegészítők... Azzal is elegánssá tudod magad tenni.. Én általában merészebb vagyok és játszadozok a színekkel... És úgy csinálom hogy elegánsnak nézzenek..;)
linkek:
(innen például az első csaj)
Tuti jól fogsz kinézni ;)
6/7 anonim válasza:
mindenesetre tényleg öltözz ki, egy lány a szokásos szakadt farmerbe és feliratos pólóba jött, hát kiröhögtük a háta mögött:DdD
7/7 ívy1 válasza:
én is azt javaslom mint a legelső író,tegnap láttam csajokat akiken cicanaci meg ing vagy hosszabb matróz blúz volt.kényelmes egyszerü de csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!