Mit vegyek fel az évzáróra?
Figyelt kérdés
Nagy gázban vagyok, most megyek ötödikbe, és az évzárón fognak látni először minket az ötödikes tanárok. Úgy gondoltam, hogy 3/4-es ujjú blúz+fekete csőnaci, de abban patakokban fog rólam folyni a víz. Mit vehetnék fel, hogy ne "süljek" meg? 11/L2010. jún. 12. 19:20
1/8 anonim válasza:
ünneplőt-.-
szoknya meg rövidujjú fehér felső baszod
2/8 anonim válasza:
fehér ing (a 3/4-es ujjú blúz tökéletes), és fekete alj, ami lehet fekete nadrág is (nem farmer és hosszú) és térdig érő szoknya is.
szerintem 1 órát kibírsz a hosszúnadrágban.:)
3/8 anonim válasza:
én most végeztem el a 7-iket.
fehér pólóba megyek, ami ingnek néz ki. :D meg fekete csőgatya. meg fogok gyulladni, dehát nincs rövidebb alsó ruházatom :/ a cipő pedig egy topánka lesz, ami ráadásul kicsi rám, de egyszeri alkalomra nem veszek ilyen felesleges ruhadarabokat.
5/8 anonim válasza:
Egy 11 éves lány mióta tud így fogalmazni? =D
Amúgy nem hiszem, hogy a tanárok a ruháddal lesznek majd elfoglalva. De évzáró lévén illene ünneplőben megjelenni.
6/8 anonim válasza:
Én 7.-be megyek, és magasról leszarom a tanárokat xD Egyébként én szoknyát, fehér blúzt és topánkát veszek fel. 1 órát táncsak kibírok benne.
7/8 anonim válasza:
Bmeg szoknyát... istenem, jajjmegsülök, de annyi eszem nincs hogy akkor tán egy lenge szoknya jó megoldás lenne...
8/8 anonim válasza:
Én most voltam nyolcadikos.Egy New Yorkeres fehér ingben,meg egy fekete fényes gatyóba mentem,meg fekete magassarkúban.Ne dramatizáld túl a helyzetet.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!