Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel az évzáróra?

Mit vegyek fel az évzáróra?

Figyelt kérdés
Nagy gázban vagyok, most megyek ötödikbe, és az évzárón fognak látni először minket az ötödikes tanárok. Úgy gondoltam, hogy 3/4-es ujjú blúz+fekete csőnaci, de abban patakokban fog rólam folyni a víz. Mit vehetnék fel, hogy ne "süljek" meg? 11/L
2010. jún. 12. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

ünneplőt-.-

szoknya meg rövidujjú fehér felső baszod

2010. jún. 12. 19:30
 2/8 anonim ***** válasza:

fehér ing (a 3/4-es ujjú blúz tökéletes), és fekete alj, ami lehet fekete nadrág is (nem farmer és hosszú) és térdig érő szoknya is.

szerintem 1 órát kibírsz a hosszúnadrágban.:)

2010. jún. 12. 19:30
 3/8 anonim ***** válasza:

én most végeztem el a 7-iket.

fehér pólóba megyek, ami ingnek néz ki. :D meg fekete csőgatya. meg fogok gyulladni, dehát nincs rövidebb alsó ruházatom :/ a cipő pedig egy topánka lesz, ami ráadásul kicsi rám, de egyszeri alkalomra nem veszek ilyen felesleges ruhadarabokat.

2010. jún. 12. 19:39
 4/8 anonim ***** válasza:
valami vékony szövetnadrág?
2010. jún. 12. 19:44
 5/8 anonim ***** válasza:
10%

Egy 11 éves lány mióta tud így fogalmazni? =D

Amúgy nem hiszem, hogy a tanárok a ruháddal lesznek majd elfoglalva. De évzáró lévén illene ünneplőben megjelenni.

2010. jún. 12. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 7.-be megyek, és magasról leszarom a tanárokat xD Egyébként én szoknyát, fehér blúzt és topánkát veszek fel. 1 órát táncsak kibírok benne.
2010. jún. 12. 20:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Bmeg szoknyát... istenem, jajjmegsülök, de annyi eszem nincs hogy akkor tán egy lenge szoknya jó megoldás lenne...
2010. jún. 13. 10:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Én most voltam nyolcadikos.Egy New Yorkeres fehér ingben,meg egy fekete fényes gatyóba mentem,meg fekete magassarkúban.Ne dramatizáld túl a helyzetet.:D
2010. jún. 13. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!