Lehet, hogy rossz kategoria! Na szoval, ma megyek évzáróra gatya vagy szoknya?
Éppenséggel megvan a bajom,pont a mai a legerősebb..(Szárnyas betétet hasznalok) Gatyát kene felhuznom de,barátnőm azt mondja,hogyha elotte cserélek akkor nem lesz gond szoknyával se.. Es persze elotte cserelnek is.. De nem tudom,szoknyába kicsit kényelmetlenül ereznem magam igy,hogy most megvan.. De aztán a rovid naci meg nem tudom milyen lenne,mert hosszított csipkés folsot akarok felhúzni es azt beturve a szoknyaba.. De gatyaval meg nem nézz ki sehogyse..
Segitsetek! Gatya vs Szoknya?!
Koszi a valaszokat,szerintem gatya lesz:D kezd borus ido lenni:/
Hat en meg annyira nem akarok tampont hasznalmi,meg nem is tudom,hohy igazabol meddig kell feltenni ugy mond..
semmi extra:) leguggolsz, vagy wc-n ülve hátranyúlsz, kihúzod a madzagot amíg csak tudod, belehelyezed a mutatóujjad, és addig tolod ameddig tudod. (nem tudod rosszul berakni, illetve túl mélyre) akkor jó már, ha nem érzed.
sokkal kényelmesebb.:)
"gatya"?
Ha már férfi göncöt hordasz, legalább vegyél rá nadrágot, vagy szoknyát! Nem mutogasd a fehérneműdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!