Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tegyek, félek az osztályoz...

Mit tegyek, félek az osztályozó konferencia miatt?

Figyelt kérdés

Tizenegyedikes vagyok. Az ofőm engen utál, de annyira, hogy 2,8-as átlagra 2-est adott mert januárban 3 hetet nem mentem, zárt osztályon voltam öngyilkossági kísérlet miatt, utána is voltam pszichiátrián egy hetekre, előtte meg depressziós voltam.

Na mindegy, nem ez a lényeg, és erről tud az osztályfőnök, így mindig szidott ha voltam akkoriban.

Mondta az osztályfőnök hogy a 12.-et ne itt kezdjem és beszélni fog erről a többi tanárral is.

Pénteken volt osztályozó konferencia, már előre megbeszélték velünk a tanárok az év végi jegyeket és félek mivanha az osztályfőnök rábeszéli őket, hogy adjanak rosszabbat.. Tanáraimmal semmi problémám nincs.

2022. jún. 14. 01:46
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem szólj az igazgatónak. Így, ezt olvasva nagyon igazságtalan amit veled művel.

Tettél valamit korábban amivel kiváltottad az ellenszenvét? A többi diákkal is ilyen?

Ha a tanárokkal jóban vagy akkor nem hiszem hogy az osztályfőnök miatt lejjebb viszik az átlagodat.

2022. jún. 14. 10:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Szard le, 12 honap mulva nem latod, az elete hatralevo reszeben meg akarmikor bepisilhet a hulye tanar, ilyen a karma.
2022. jún. 14. 16:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!