Mit tegyek, félek az osztályozó konferencia miatt?
Tizenegyedikes vagyok. Az ofőm engen utál, de annyira, hogy 2,8-as átlagra 2-est adott mert januárban 3 hetet nem mentem, zárt osztályon voltam öngyilkossági kísérlet miatt, utána is voltam pszichiátrián egy hetekre, előtte meg depressziós voltam.
Na mindegy, nem ez a lényeg, és erről tud az osztályfőnök, így mindig szidott ha voltam akkoriban.
Mondta az osztályfőnök hogy a 12.-et ne itt kezdjem és beszélni fog erről a többi tanárral is.
Pénteken volt osztályozó konferencia, már előre megbeszélték velünk a tanárok az év végi jegyeket és félek mivanha az osztályfőnök rábeszéli őket, hogy adjanak rosszabbat.. Tanáraimmal semmi problémám nincs.
Szerintem szólj az igazgatónak. Így, ezt olvasva nagyon igazságtalan amit veled művel.
Tettél valamit korábban amivel kiváltottad az ellenszenvét? A többi diákkal is ilyen?
Ha a tanárokkal jóban vagy akkor nem hiszem hogy az osztályfőnök miatt lejjebb viszik az átlagodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!