Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beégtem vizsgán. Mit tegyek,...

Beégtem vizsgán. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Ma volt egy vizsgám, amin olyan tételt sikerült kihuznom, amit egyáltalán nem tudtam. Hebegtem-habogtam...nem tudtam semmit. A csoporttársaim közül voltak bennt ketten, akik hallották, hogy mennyire nem ment.

Tiszta gáz volt, mert véletlenül kicsúszott a számon, hogy " milyen szerencsétlen vagyok".... Szerintetek el fogják ezt felejteni? A csoporttarsak meg a tanár is? Nagyon rosszul érzem magam, hogy ennyire szánalmasan sikerült ez:(

Veletek volt már ilyen?

2022. jún. 3. 16:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt aki bukott és a póttétel majd novemberbe.
2022. jún. 4. 09:40
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként én bent voltam két olyan felelet alatt, amiken ritka szerencsétlenül felelt két ember. Sőt, az egyik hisztizni is kezdett a vizsgáztatókkal, nagyon gáz volt az a csaj. A másik fiú pedig olyan szerencsétlen volt, hogy többször is össze néztek a tanárok, hogy ez mit keres itt?

Ha nem látom ezt a kérdést egyébként már eszembe sem jut, mert örülök egyszerűen, hogy túl vagyok ezen a sz.rságon és hogy haladhatok tovább az életben. Szerintem ők sem fognak ezzel törődni, akik bent voltak a tanárokkal kapcsolatban pedig azt tudom mondani, hogy nekik ez gyakori jelenség. Előtted is voltak ilyen felelők és utánad is lesznek, szóval ezen nem fognak fennakadni. Te pedig nyugodj meg, örülj és koncentrálj arra hogy túl vagy rajta mert ha már így sikerült, akkor így kell ezt elfogadni

2022. jún. 24. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!