Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Beégtem vizsgán. Mit tegyek,...

Beégtem vizsgán. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Ma volt egy vizsgám, amin olyan tételt sikerült kihuznom, amit egyáltalán nem tudtam. Hebegtem-habogtam...nem tudtam semmit. A csoporttársaim közül voltak bennt ketten, akik hallották, hogy mennyire nem ment.

Tiszta gáz volt, mert véletlenül kicsúszott a számon, hogy " milyen szerencsétlen vagyok".... Szerintetek el fogják ezt felejteni? A csoporttarsak meg a tanár is? Nagyon rosszul érzem magam, hogy ennyire szánalmasan sikerült ez:(

Veletek volt már ilyen?

2022. jún. 3. 16:02
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
17%
Ha neked ezek a komoly gondok az életben, akkor ott elég nagy baj van a kobakban.
2022. jún. 3. 16:06
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Nem kell semmit tenned. Majd elfelejted. Ők is. Van ilyen, sőt, elég gyakori. Ma fontos, holnap már sokkal kevésbé lesz az, jövő héten meg már egyáltalán nem. Menjél moziba.
2022. jún. 3. 16:13
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Akkor bukta is lett?
2022. jún. 3. 16:15
 4/22 anonim ***** válasza:
12%

A droid képző oktatásban oktatni kellene a vizsgára való felkészülést.

Aminek a része a fenti gyakorlat is. Így nem égtél volna be.

2022. jún. 3. 16:18
 5/22 anonim ***** válasza:
90%
Ne viccelj már, azért ez nem olyan ritka eset, mint gondolod :) Értem, hogy kellemetlen volt, de megesik az emberek többségével. Legközelebb jobban felkészülsz és menni fog. Saját megnyugtatásodra pedig vizsgaidőszak végén megkérdezheted azt a 2 bizonyos csoporttársadat, hogy ők mi mindenből buktak meg elsőre. ;)
2022. jún. 3. 16:22
 6/22 anonim ***** válasza:
23%

Volt.

De ilyen helyzetben én visszaadtam a tételt. Mondtam hogy hagyjuk ezt, írja be tanárúr az egyest, majd legközelebb megpróbálom újra.

2022. jún. 3. 16:28
 7/22 A kérdező kommentje:
Leginkább az bánt, hogy saját magamat savaztam le, így még gazabb volt az egész 🥴😅
2022. jún. 3. 16:29
 8/22 anonim ***** válasza:
84%
7 év egyetem után nem tudok egy konkrét esetet se felidézni, amikor hasonlónak lettem volna a fültanúja, pedig biztosra veszem, hogy legalább egy tucatnyi alkalommal megtörtént. Remélem ez válaszol a kérdésedre.
2022. jún. 3. 16:33
 9/22 anonim ***** válasza:
41%

8-as válasza nyilván kitaláció

Kérdező, szerintem megesett már ilyen mással is, előre nézz, ne hátra, az egyetemi oktatók meg sok emberrel találkoznak kellően ahhoz, hogy mire fél év múlva megint hozzájuk kerülsz, már ne emlékezzenek rád. Szóval ezen ne idegesítsd magad, mert csak rosszabb lesz.

2022. jún. 3. 16:35
 10/22 anonim ***** válasza:
5%
Csodák léteznek.
2022. jún. 3. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!