Beégtem vizsgán. Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?
Ma volt egy vizsgám, amin olyan tételt sikerült kihuznom, amit egyáltalán nem tudtam. Hebegtem-habogtam...nem tudtam semmit. A csoporttársaim közül voltak bennt ketten, akik hallották, hogy mennyire nem ment.
Tiszta gáz volt, mert véletlenül kicsúszott a számon, hogy " milyen szerencsétlen vagyok".... Szerintetek el fogják ezt felejteni? A csoporttarsak meg a tanár is? Nagyon rosszul érzem magam, hogy ennyire szánalmasan sikerült ez:(
Veletek volt már ilyen?
A droid képző oktatásban oktatni kellene a vizsgára való felkészülést.
Aminek a része a fenti gyakorlat is. Így nem égtél volna be.
Volt.
De ilyen helyzetben én visszaadtam a tételt. Mondtam hogy hagyjuk ezt, írja be tanárúr az egyest, majd legközelebb megpróbálom újra.
8-as válasza nyilván kitaláció
Kérdező, szerintem megesett már ilyen mással is, előre nézz, ne hátra, az egyetemi oktatók meg sok emberrel találkoznak kellően ahhoz, hogy mire fél év múlva megint hozzájuk kerülsz, már ne emlékezzenek rád. Szóval ezen ne idegesítsd magad, mert csak rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!