Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szeret(t)ed az osztályodat,...

Szeret(t)ed az osztályodat, osztálytársaidat?

Figyelt kérdés
Én nagyrészt szeretem őket ❣️💜

2022. máj. 25. 15:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%

Én a csöndes ember vagyok az osztályban (felnőttképzés ráadásul).

Nem vagyok benne a pletykákban, nem járok le a dohányzóba, kb tényleg csak tanulni járok be. Hiszen ezért fizetek, nem? Hogy leadják az oktatók az anyagot, itthon megtanuljam, aztán levizsgázzak.

Szeresse a többieket az anyjuk, a párjuk, vagy a macskájuk. En minek szeressem őket?

Amúgy is folyton beszólnak, hogy alig szólalok meg, sokszor gúnyolnak és volt már példa zaklatásra is, amivel egyébként megtettem a szükséges jogi lépéseket is. Még egyszer hangsúlyozom: felnőtt emberekkel tanulok együtt. Gyermeki mentalitással (tisztelet a kivételnek, mert 30 emberből 2 normális azért akad, akiket nem a csordaszellem vezérel és nem játszanak másokkal kib*szósdit).

2022. máj. 25. 17:15
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Nem, se az általános se a gimis osztályaimat sem szerettem. Az osztályközösség szinte nem is létezett, nagyon nagy volt a klikkesedés, áskálódás és pletykálás, mások magánéletében való turkálás. A legkissebb dolgokból is hatalmas viták voltak, mert annyira nagy volt a széthúzás. Az osztály ügyeinek nagy részét pár diák vállalta magára, évekig velük adatták át az üzeneteket a tanárok és az osztályfőnök, ők szervezték az eseményeket, kirándulásokat, intéztek szinte mindent. Minden osztályban volt pár ilyen normális ember de ők általában elvesztek a többi közt. Igazából csak abban reménykedek hogy most felnőttként már máshogyan viselkednek, bár nem tudom hogy mi lett velük.
2022. máj. 25. 19:11
 13/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha múltidőben is ér válaszolni:

Az általános iskolában nagyon nehezen illeszkedtem be, de miután valahogy sikerült, megszerettem őket és ma már hiányoznak. Egyesekkel ma is jóban vagyok onnan.

A középiskolás osztályomat a legelejétől gyűlöltem. Pár ember kivételével agresszív vadállatok voltak. Soha többet nem akarom látni őket.

Az első munkahelyem volt még jó közösség, őket nagyon megbántam, hogy otthagytam. Életem legszebb időszaka volt.

Az egyetemen nem tudtam beilleszkedni, de sérelmeim sincsenek. Csak nem illek már bele a fiatalok vidám, élettel teli világába.

2022. máj. 25. 19:21
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Semmi bajom nem volt velük csak nagy volt a klikkesedés és én egyik bandába se passzoltam. Én az énekkaron találtam meg a helyemet. Az osztályban valahogy sosem éreztem jól magam, sokszor félrevonultam a suli egy eldugodtabb helyén, kihagytam a kirándulásokat. Ez felnőtt koromban is így volt, munjában nem szeretek csapatépítőzni,másokkal ebédelni.
2022. máj. 25. 20:37
 15/20 anonim ***** válasza:
42%
Hát szó-szó, általános suliban nagyon változékony volt a véleményem róluk, gimiben pedig kb csak pár emberhez szólok hozzá
2022. máj. 25. 20:45
 16/20 anonim ***** válasza:
68%
Nem szoktam szeretni az osztályaim, de ezt az utolsót igen, estis vagyok most először, és sok segitséget kapok az osztálytársaimtól, de én is segítek akinek tudok. Pedagógiát végzünk, a szokottnál empatikusabb a csapat. Hiányozni fognak. Szerettem heti 1x kiszakadni a melóból és suliba menni. Felüdülés volt.
2022. máj. 26. 03:54
 17/20 anonim ***** válasza:
56%
Az általánost gyűlöltem, a gimis egy fokkal jobb volt de csak pár embert bírtam onnan is, velük meg most is joba vagyok pedig már egyetemre járok és nekik is megvan a maga életük
2022. máj. 26. 21:29
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Általános iskolában majdnem mindegyik osztálytársamat nagyon szerettem, de a gimnáziumi "közösséget" mindig is gyűlöltem.
2022. jún. 4. 00:05
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Általános iskolai osztálytársaim igen, bár volt 1-2 lány, akik a végére elég sokat kevertek.

Gimiseket már kevésbé. Nagyon erős klikkek voltak, állandó versengéssel (nem tanulmányi értelemben), furkálással, kibeszéléssel és volt egy csapat, akik rendszeresen kiröhögték a többieket. Nem volt annyira összetartó osztály, viszont ha kellett, akkor azért -bár döcögősen, de- sikerült. Nem találtam a helyem, bár azért volt pár nagyon rendes osztálytárs, akivel jóba lettünk és néha még most is beszélünk.

2022. jún. 7. 10:04
 20/20 anonim ***** válasza:
82%

Alig várom, hogy leteljen a következő 1 év és soha többet ne kelljen találkozni egyikkel sem.

Sajnos kisvárosban élek, korlátozottak itt a lehetőségek, ezért csak olyan iskolába tudtam menni, ahol a színvonal elég alacsony, az osztálytársaim nem túl intelligensek. Próbálok mindig a lehető legtávolabb lenni tőlük, remélem, hamar eltelik az utolsó (12.) év.

2022. jún. 7. 10:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!