Minden iskolában ilyenek a diákok?
Figyelt kérdés
Szakiskolás fiú vagyok. Az osztálytársaim folyamatosan cigiznek, snüsszöznek, hányásra isszák magukat, szexelnek, nem tudnak viselkedni, stb. Akivel eddig jóban voltam az is kezd megőrülni, inni, snüsszözni, stb. Az osztályban igazából csak én vagyok az aki nem iszik, nem cigizik, nem snüsszözik, nem szexel. Én inkább tanulok. Tanulom azt, ami kell az életemhez. Vannak céljaim, küzdök értük. Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló. Minden iskolába ilyen nem normálisak vannak? Vagy csak én fogtam ki őket? Engem nem is szeretnek, mert nem vagyok olyan, mint ők.2022. máj. 9. 20:42
21/27 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez van, szintén szakiskola. Az hidegen hagy hogy ki mennyit szexel meg iszik a szabadidejében, csinálja ha neki jól esik (csak lehetőleg ne a szülei pénzét igya el minden pénteken). De mikor a mentő viszi el a gyereket a tanóráról, mert muszáj volt ott és akkor kipróbálnia a snüsszt, csak aztán kiderült hogy nem bírja, az azért már nagy baj. Vagy mikor órán sorra kéreszkednek ki pisilni mert szünetben nem tudtak elmenni, hiszen ki kellett menni cigizni, mert annyira rá vannak szokva hogy nem bírják nélküle, az is elég aggasztó. És tulajdonképpen "gyerekekről" beszélünk, mivel még 18 év alatt vannak. Valamilyen szinten azért ez elég szomorú.
22/27 anonim válasza:
21, mondjuk nálunk a pisit minden dohányzó el tudta intézni. 3 pisis gyerek volt nálunk, egyik se dohányzott. 2 egészségügyi gondok miatt járt ki, 1 meg csak valami apró hólyagú csaj volt akitől még a kiránduláson is hallgattuk, hogy "Pisiiii!" és a mosdóban meg ha foglalt volt a wc, össze-vissza táncolt, amíg nem mehetett be.
23/27 anonim válasza:
Nálunk a 16 fős csoportból (csoportbontásban vagyunk) 11 csinálja, szóval nem hiszem hogy az okozza. De nyilván előfordulhat.
24/27 anonim válasza:
Amúgy ez a kikéreckedés is érdekes. Most hétvégén gondoltam bele. Vasárnap elmentem valahova és délelőtt pisiltem, majd elmentem, este hatra értem haza és akkor mentem wcre. Közte nem, pedig elfogyott egy üveg víz is. Lényegében ami idő alatt nem mentem wcre az egy egész iskola napnak betudható és fél 4 fele már kellett pisilnem.
Szóval ebből a szempontból érdekes, hogy egy egészséges gyerek 14-18 évesen ne bírjon ki 45 percet, de persze nem vagyok "a diák ne menjen órán a wcre" gondolatnenetű ember, sőt én is mentem ki óráról, de ebbe így utólag fura belegondolni.
25/27 anonim válasza:
Én elsüllyednék szégyenemben ilyen dedósok között, nem csoda ha a normális-csinos nők is kerülik a szakmunkásokat. Én villanyszerelőként végeztem anno de ezt most csak igy anonim oldalon irom le, inkább letagadom, ugyanez a szinvonal volt nálunk is, mellé még ment a kötekedés, cikizés is. Szerencsére utána le érettségiztem ami jól sikerült és le is diplomáztam, a hideg kiráz viszont ha vissza gondolok azokra a szakmunkás éveimre.
26/27 anonim válasza:
Megkérdezhetem hogy hány évesek az osztálytársaid?
És hol szexelnek? Az iskolában?
27/27 anonim válasza:
Lehet, hogy a sulis társaid trógerek, de nem tudom észrevetted-e, hogy milyen nagyképű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!