Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Minden iskolában ilyenek a...

Minden iskolában ilyenek a diákok?

Figyelt kérdés
Szakiskolás fiú vagyok. Az osztálytársaim folyamatosan cigiznek, snüsszöznek, hányásra isszák magukat, szexelnek, nem tudnak viselkedni, stb. Akivel eddig jóban voltam az is kezd megőrülni, inni, snüsszözni, stb. Az osztályban igazából csak én vagyok az aki nem iszik, nem cigizik, nem snüsszözik, nem szexel. Én inkább tanulok. Tanulom azt, ami kell az életemhez. Vannak céljaim, küzdök értük. Az osztályban én vagyok a legjobb tanuló. Minden iskolába ilyen nem normálisak vannak? Vagy csak én fogtam ki őket? Engem nem is szeretnek, mert nem vagyok olyan, mint ők.
2022. máj. 9. 20:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
És szerintem nincs olyan suli ahol ne lenne egy banda, akik így élnek.
2022. máj. 9. 21:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Mi az a snüssz?
2022. máj. 9. 21:09
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
mi az a snüssz?
2022. máj. 9. 21:11
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"A snüssz a skandináv országokból származó és ott népszerű őrölt, nedves, füstmentes dohánytermék."

[link]

2022. máj. 9. 21:13
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol ez van szakközépbe,nyugi én az a típus vagyok aki nem piál,nem dohányzik,igaz a tanulás nem az erősségem,de nem viselkedem úgy ahogy nem kellene. Az én osztályom se jobb sok a k... akik állandóan pletykálnak kiabálnak,veszekednek stb.Szóval nekem se jobb a helyzet,igazából engem nem érdekel úgyis egy év van már hátra aztán nem látom őket többé. Csak csendbe ülöm végig az órákat aztán megyek haza,amit kell elvegzem, és ennyi az hogy más mitcsinál kit érdekel,csak én ne legyek olyan és ennyi.
2022. máj. 9. 21:16
 16/27 anonim ***** válasza:
81%
A legcikibb csak az lesz mire ha végzel szakmunkáskent nem tudsz majd elhelyezkedni, ez a mai helyzetben könnyen elő fordulhat. Tanulj inkább valami komolyabb suliban, jobban jársz.
2022. máj. 9. 21:19
 17/27 anonim ***** válasza:
77%
Miért ne tudna elhelyezkedni?. Egy jó szakember mindig is kelleni fog,. Egyébként az ilyen középiskolák mind chicago,nem lehet mást várni,de gimnáziumba is vannak ilyenek mindenhol van.
2022. máj. 9. 21:22
 18/27 anonim ***** válasza:
73%

Fiatalság = bolondság

Nem hlalottad még? ^_^

2022. máj. 9. 21:28
 19/27 anonim ***** válasza:
16%
Dehogy kell mindig jó szakember, unalmas már ez a mantra. Emlékezzetek kicsit 2009 után mi volt, mennyi jó szaki kényszerült külföldre mert itthon éhen haltak volna, na az a válság semmi ahhoz képest amiben most vagyunk vagy leszünk. Nagy felelőtlenség most szakmunkásnak tanulni, pláne ha jól tanul, de mindegy mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja.
2022. máj. 9. 21:44
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
19-ben van valami. Egy ismerősöm szaki, de 1-2 másik melót is ellát, hogy éhen ne haljon, miközben külföldön a rokona úgy él mint a király egy állással.
2022. máj. 9. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!